Setur Duty Free'den Ardahan ve Iğdır'a 4 Yeni Mağaza - Son Dakika
Güncel

Setur Duty Free'den Ardahan ve Iğdır'a 4 Yeni Mağaza

Setur Duty Free, Ardahan ve Iğdır'da bulunan sınır kapılarında açtığı 4 yeni mağaza ile büyümesini sürdürüyor.

09.12.2017 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Setur Duty Free, Ardahan ve Iğdır'da bulunan sınır kapılarında açtığı 4 yeni mağaza ile büyümesini sürdürüyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında yaklaşık 15 bin metrekarelik alanda, 19 bölgede gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği yapan Setur Duty Free, yeni açtığı mağazalarıyla birlikte toplamda 44 mağazaya ulaşmış oldu.

Ardahan'da bulunan Çıldır Aktaş sınır kapısında ve Iğdır iline bağlı Dilucu sınır kapısında 2017 Ekim ayında açılan yeni sınır kapısı mağazaları, her iki bölgede de giriş ve çıkış olmak üzere 100'er metrekarelik alan üzerine kuruldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Setur Duty Free'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Bozkurt Atalay, "Setur Duty Free olarak ülkemizin dört bir yanında, en zorlu coğrafyalarda dahi varolmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnanıyorum ki Kars ve Iğdır'da açtığımız yeni mağazalarımızla birlikte sahip olduğumuz hizmet kalitesini bu bölgelere de taşıyacak ve bölge ekonomisinin vazgeçilmez bir parçası olmaya devam edeceğiz. Kara sınır kapılarımıza olan yatırımlarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.

Gürcistan'a açılan Ardahan Çıldır Kapısı ve Nahçıvan'a açılan Iğdır Dilucu Kapısı'nda çikolata, parfüm, içki ve tütün kategorilerinde ürünler, Setur Duty Free'nin hizmet anlayışıyla satışa sunulmaya başladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Setur Duty Free'den Ardahan ve Iğdır'a 4 Yeni Mağaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement