Sevda Demirel'e Ne Oldu Hastalığı Ne? Sevda Demirel'in Son Hali! - Son Dakika
Güncel

Sevda Demirel'e Ne Oldu Hastalığı Ne? Sevda Demirel'in Son Hali!

Sevda Demirel\'e Ne Oldu Hastalığı Ne? Sevda Demirel\'in Son Hali!

Eski model ve şarkıcı Sevda Demirel geçtiğimiz günlerde bıçak altına yatarak yüzündeki dolguları ameliyatla aldırmıştı. Sevda Demirel'in son hali görenleri şaşırttı. Peki Sevda Demirel'in hastalığı ne?

06.12.2016 16:47  Güncelleme: 23:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Renkli sayfalar programına pijamalarla çıkan Sevda Demirel, estetik mağduru oldu. Yüzündeki dolguları aldıran Sevda Demirel 17 yıllık slikonlarını da çıkarttırdı. Sevda Demirel kanserin eşiğinden döndüğünü söyledi ve çok ağrılı bir süreç geçirdiğini anlattı.

"YÜZ FELCİ OLUYORDUM"

Sevda Demirel, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Bir çok kadının yaptığı hataları ben de yaptım. Yıllar önce pratisyen hekim yüzüme dolgu yaptırmam gerektiğini söyledi. Benim dolgu sandığım şey bebek yağıymış. İzmir'deki kadınlar imza topladılar ve o şahsı hapse attırdılar. Yıllar sonra bende öyle sorunlar ortaya çıktı ki, yüzümde kitleler oluşmaya başladı. Kanser zannettim. Doktora gittim, hemen alınması gerektiğini söyledi.


KENDİMİZİ DOKTOR BİLE OLMAYAN KİŞİLERE TESLİM EDİYORUZ

Bebek yağının oradan çıkarılması gerekiyordu. Bu ameliyatları olurken 'ben bir daha vücuduma bir şey yaptırmak istemiyorum' dedim. Güzelleşmek uğruna kendimizi doktor bile olmayan kişilere teslim ediyoruz."


SEDA DEMİREL YANLIŞ MADDE KURBANI

"Kimse yüze dokunmuyor yüze. Bütün doktorlar korkuyor. Mesela Bülent Ersoy'un yüzündeki dolguları kimse alamıyor. Çok zor bu ameliyatlar. Felçli gibi yaşıyorsunuz" diyen Sevda Demirel bebe yağı gibi bir maddenin kurbanı olmuş. Sevda Demirel bu malzeme yüzünden kanserin eşiğinden dönmüş. Sevda Demirel şunları anlattı:

"Göğsümde 17 yıllık silikon vardı, onları da çıkarttırdım. Doktora gidip 'ben natürel bir insan olmak istiyorum' dedim. Makyaj yapmadan çıkmazdım, şimdi nasıl göründüğüm umrumda bile değil. Yüzümün alt kısmından giriş yapıldı, o sebeple cildimde bir sorun olacağını düşünmüyorum. Kanser riskim var, pataloji sonuçlarım iyi çıkarsa Robin Hood tarzı bir yaşam istiyorum. insanlara destek olmak istiyorum."

Son Dakika Güncel Sevda Demirel'e Ne Oldu Hastalığı Ne? Sevda Demirel'in Son Hali! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement