Sevda Demirel, Yeni Şarkı Çıkaran Ivana Sert'e Ateş Püskürdü - Son Dakika
Magazin

Sevda Demirel, Yeni Şarkı Çıkaran Ivana Sert'e Ateş Püskürdü

Şarkıcı Sevda Demirel, moda sektöründen müzik sektörüne geçiş yaparak single çıkaran Ivana Sert'i ağır bir dille eleştirdi.

02.05.2019 14:45  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Moda tasarımcısı ve manken Ivana Sert, geçtiğimiz günlerde müzik sektörüne adım attığını duyurarak yeni single tanıtımını yaptı. Bugün yeni şarkısıyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Ivana Sert'e Sevda Demirel'den sert bir yorum geldi.

"YABANCI KADINLAR, ERKEKLERİMİZİ ELİMİZDEN ALIYOR"

Intagram hesabından Sert'in yeni şarkısı hakkında paylaşım yapan Sevda Demirel, "Bir sen eksiktin. Kendi ülkesinde bir şey yapamayanlar bizim ülkemizde zirve oluyorlar komedi ötesi. Yabancı kadınlar erkeklerimizi de işimizi de elimizden alıyor bence bunlara da biraz savaş açalım" dedi.

"YARIM TÜRKÇESİYLE ŞARKI YAPMASI ADİL DEĞİL"

Demirel'in bu sözlerini duyan Ivana ise şaşkınlığını gizleyemeyerek Demirel'i tanımadığını söyledi. Açıklamalarının ardından canlı yayına telefonla bağlanan Demirel, "Biz yurt dışında çok zorluklar çekiyoruz ama yabancıları da gerçekten başımızın üstünde taşıyoruz. Özellikle Türkçeyi konuşamayan, yarım yamalak Türkçesiyle trilyonlar kazanan insanları adil bulmuyorum. Hanımefendinin Türkçesi iyi değil ve böyle bir Türkçeyle şarkı yapması adil değil.

Sevda Demirel, Yeni Şarkı Çıkaran Ivana Sert'e Ateş Püskürdü

"SEVDA DEMİREL'İ TANIMIYORUM"

Ivana Sert'in 'Sevda Demirel'i tanımıyorum' sözlerine de cevap veren Demirel, "30 yıldır bu ülkedesiniz hanımefendi. Siz emin olun ki beni çok iyi tanıyorsunuz. Ne demek bu ya dağdan gelen bağdakini kovuyor. Duydum ki siz kameralar kapandığında çok güzel Türkçe konuşuyormuşsunuz. Ivana Sert'în beni tanımaması da mümkün değil yalan söylüyor.

Sevda Demirel, Yeni Şarkı Çıkaran Ivana Sert'e Ateş Püskürdü
Sevda Demirel, Yeni Şarkı Çıkaran Ivana Sert'e Ateş Püskürdü
Sevda Demirel, Yeni Şarkı Çıkaran Ivana Sert\'e Ateş Püskürdü

Son Dakika Magazin Sevda Demirel, Yeni Şarkı Çıkaran Ivana Sert'e Ateş Püskürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Leo: Ne dedin sen? Şlakk 24 4 Yanıtla
  • Ofofof: Böyle bir rus karım olsun on milyon borcum olsun 7 8 Yanıtla
  • Ukela: Sevda Demirel hala yaşıyormu , nine olmuştur çoktan. 10 4 Yanıtla
  • ebrilo: Hayır o değilde sevda demireli bende tanımıyorum doğma büyüme türkiyeliyim ama :D aç kendin savaşı işim gücüm yokta yabancılarla mı ugraşcam amann 7 7 Yanıtla baba: Yaşın küçük demekki 2 0
  • Nathasia mariova: Bende jarki klip jekmek istiyor turkiye yeni geldi ben manken 10 1 Yanıtla Tamam olur: Bir sen eksiktin 0 0
  • coh mu zor: DOĞRU YA DOĞRU ŞİMDİ. 6 1 Yanıtla
  • Memleketim: Kendi ülkesinde futbolu bilmeyen, kendi ülkesinde sanatci olamayan, kendi ülkesinde para kazanamayan bizim ciftlik ülkede hem kazaniyor hem yan gelip yatiyor. 4 2 Yanıtla
  • iihih: sevda beni kimse senden alamaz bebeğim mucu mucu :SD 1 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement