Seversin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seversin 12. bölüm fragmanı izle! Seversin yeni bölüm fragmanı izle! - Son Dakika
Soğuk Haber

Seversin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seversin 12. bölüm fragmanı izle! Seversin yeni bölüm fragmanı izle!

Seversin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seversin 12. bölüm fragmanı izle! Seversin yeni bölüm fragmanı izle!

Kanal D'de yayınlanan Seversin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? soruları araştırılıyor. Seyircinin yoğun ilgi ile takip ettiği Seversin dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Seversin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Herkes tarafından sevilen dizi Seversin yeni bölüm fragmanında seyirciyi neler bekliyor. Peki, Seversin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seversin 12. bölüm fragmanı izle!

16.08.2022 09:51  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seversin dizisi Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamı seyircisi ile buluşuyor. Yayınlandığı her bölüm gündeme gelen Seversin dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak konusu oldu. Herkesin severek izlediği Seversin dizisi yeni bölüm fragmanında seyirciyi ne bekliyor. Seversin yeni bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin 12. bölüm fragmanı izlemek için linke tıklayın. Seversin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seversin yeni bölüm fragmanı izle! Seversin 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizdedir…

SEVERSİN DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Seversin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SEVERSİN DİZİSİ KONUSU NE?

Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve avm'de çalışan bir tezgahtardır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişince adeta iki farklı dünya birbiriyle çarpışır. Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulurken, genç kızların sevgilisi Tolga'da Asya'yı hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir.

Seversin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seversin 12. bölüm fragmanı izle! Seversin yeni bölüm fragmanı izle!

SEVERSİN SON BÖLÜM NELER OLDU?

Asya ve Tolga kendilerini birden bir aşk oyununun içinde bulacak ancak; birbirlerinden çok da hazetmeyen ikilimiz için flört ediyor görünmek çok da kolay olmayacaktır. Bahri yaptıkları işe zarar vereceğini düşündüğü için bu oyunu üçünden başka kimsenin bilmesini istemez.

Yalan olsa bile bu ilişki Asya'nın evinde Kadir dahil herkes tarafından sevinçle karşılanır. Fakat Suzan ve Selin cephesi için aynı şeyi söylemek mümkün değildir. Selin bu durumu çok fazla ciddiye alır.Suzan'ın da desteğiyle, Selin harekete geçer. Tolga'nın Selin'in bu hamlesine cevap vermesi çok uzun sürmez. Fakat Selin'in bu hamlesinin sonuçları hiç de beklediği gibi olmayacak, Asya ve Tolga'yı bambaşka bir yola sokacaktır.

SEVERSİN DİZİSİ 12. BÖLÜM FRAGMAN İZLEME LİNKİ!

Seversin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seversin 12. bölüm fragmanı izle! Seversin yeni bölüm fragmanı izle!

SEVERSİN DİZİSİ OYUNCULARI

İLAYDA ALİŞAN : ASYA

BURAK YÖRÜK: TOLGA

NERGİS KUMBASAR: SUZAN

ZEYNEP KANKONDE: ŞERİFE

SEVERSİN DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Son Dakika Soğuk Haber Seversin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seversin 12. bölüm fragmanı izle! Seversin yeni bölüm fragmanı izle! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!
    15 Nis BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!

    Bahar dizisi, her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor. Bahar'ın hayatta kalma umudu artıyor. Bahar dizisi Güney Kore'den uyarlanmıştır. Bahar'ın 8. Bölümünde büyük bir tehlike ortaya çıkıyor. BAHAR 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

  • Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?
    11 Nis Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Peki, Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?


Advertisement