Sevgi Eli Evi Yanan Aileye Yardım Etti - Son Dakika
Yerel

Sevgi Eli Evi Yanan Aileye Yardım Etti

Sevgi Eli Evi Yanan Aileye Yardım Etti

Denizli Belediyesi Sevgi Eli Derneği iki hafta önce çıkan yangında evini ve 12 küçükbaş hayvanını kaybeden Sarıkavak Ailesi'ne yardım etti.

25.01.2012 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Belediyesi Sevgi Eli Derneği iki hafta önce çıkan yangında evini ve 12 küçükbaş hayvanını kaybeden Sarıkavak Ailesi'ne yardım etti.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ın eşi Berrin Zolan ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, Kayabaşı Köyü'ne giderek Fazilet ve Salih Sarıkavak çiftini ziyaret etti. İki hafta önce çıkan yangında, çiftçilik ve hayvancılık ile geçimlerini sağlayan Sarıkavak Ailesi 12 küçükbaş hayvanını yitirirken ve evleri de tamamen kullanılamaz hale gelmişti. Yangın sonrası ağabeyinin evine sığındıklarını dile getiren Salih Sarıkavak, ziyaretin kendilerini son derece duygulandırdığını dile getirdi. Sevgi Eli'nin bu ziyareti ile yalnız olmadıklarını gördüklerini dile getiren Sarıkavak, "Denizli'den kalkıp köyümüze gelen milletvekilimizin ve belediye başkanımızın eşlerine Sevgi Eli ekibine bu zor günlerimizde bize destek oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Sıkıntılarımızı paylaştılar bu ziyaret bizi yeniden hayata bağlayacak" dedi.

Sarıkavak Ailesi'nin her türlü taleplerinin karşılanması için Sevgi Eli ekibinin elinden gelen gayreti göstereceğini dile getiren Ayşen Zeybekci, "Bu ziyaret hem geçmiş olsun ziyareti hem de bir tespit ziyareti. Ailenin durumunu gördük. Evleri tamamen kullanılamaz halde. 12 küçükbaş hayvanlarını çıkan yangında yitirilmiş. Hayırseverlerin yardımları ile bu aile eminim ki kısa sürede kaldıkları yerden yaşamlarına devam edecekler. Geçmiş olsun dileklerimizle biz de üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.

Yaşanan talihsiz olayın acılarını biraz olsun azaltmak için Sevgi Eli ekibiyle birlikte Sarıkavak Ailesi'ne yalnız olmadıklarını hissettirmek için ziyarette bulunduklarını dile getiren Berrin Zolan da,"Önemli olan burada ailenin yaşama sımsıkı sarılmalarını sağlamak. 8 yaşındaki oğullarının taşıdığı Umut ismini anlamlı kılmak. Umutlarını yarınlara taşımak için biz de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Denizli Belediyesi Sevgi Eli ekibiyle birlikte ailenin her türlü ihtiyacı yardımseverlerin desteğiyle eminim ki sağlanacak. Herkese geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgi Eli Evi Yanan Aileye Yardım Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement