Sevgi engel tanımadı - Son Dakika
Güncel

Sevgi engel tanımadı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki özel bir bakım merkezinde kalan bedensel engelli Tülay Balaban ile görme engelli İlker Yücel evlendi.

19.08.2019 17:36  Güncelleme: 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki özel bir bakım merkezinde kalan bedensel engelli Tülay Balaban ile görme engelli İlker Yücel evlendi.

Çerkezköy Özel Trakya Bakım Merkezi'nde yaklaşık 4 aydır hizmet alan Tülay Balaban (44) ile İlker Yücel (45), 2 aylık arkadaşlıklarının ardından evlilik kararı aldı.

Balaban ve Yücel bakım merkezinde düzenlenen törenle evlendi.

Çiftin nikah şahitliklerini Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Enver Demirel ile Özel Trakya Bakım Merkezi Genel Müdürü Selami Tarak yaptı.

Yücel, gazetecilere yaptığı açıklamada, güzel arkadaşlıklarını evlilikle taçlandırdıklarını belirterek, "Görme engelliyim ama ondaki temizliği, güzelliği hissettim ve hafta sonu evlenme teklifinde bulundum." dedi.

Balaban ise kendisini çok huzurlu hissettiğini belirterek, "Evleniyoruz, mutluyuz, huzurluyuz. Bundan daha iyisi can sağlığı." diye konuştu.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnür Kocaçınar da çifte mutluluklar dileyerek, "İnşallah bundan sonra da böyle güzel etkinliklerde bir araya geliriz. İlker kardeşim ile tesadüfen yollarımız kesişti. Bugün burada erkek tarafıyız. Kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum." ifadesini kullandı.

Nikahın ardından düğün töreni yapıldı.

Sevgi engel tanımadı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sevgi engel tanımadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement