Sevgi Engel Tanımaz - Son Dakika
Güncel

Sevgi Engel Tanımaz

Sevgi Engel Tanımaz

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Parıltı Derneği himayesindeki görme engelli çocuklar ile Balıkesir'deki engelli çocukları düzenlediği program ile Balıkesir'de buluşturdu.

02.04.2018 14:32  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun özellikle önem verdiği ve her zaman yaptığı hizmetlerin öznesinde bulundurduğu engelli vatandaşlarımıza ve çocuklara yönelik faaliyetler tüm hızıyla sürüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Aile Destek Merkezi (ADEM), Pazar günü düzenlediği etkinlik ile İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Parıltı Derneği bünyesindeki 15 görme engelli çocuğu Balıkesir'deki engelliler ile buluşturdu.

Aileleri ile birlikte Cumartesi günü Balıkesir'e gelerek, şehri gezen görme engelli çocuklar, Pazar günü ise ünlü sanatçı Ebru Yaşar'ın katıldığı muhteşem organizasyonla Balıkesir'deki engelli çocuklarla buluştu.

Ebru Yaşar'ın da yönetim kurulunda yer aldığı Parıltı Derneği'nin Başkan ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu etkinlikte, çocuklar annelere mektup ve beyaz zemine anneye sevgi resmi etkinliklerine katılırken, duygu dolu anlar yaşandı.

"Anneye Sevgi Resmi ve Anneye Mektup" adı verilen etkinlikte konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun eşi ve aynı zamanda Aile Destek Merkezi Koordinatörü Didar Kafaoğlu, engelli çocuklarımızın her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmek zorunda olduklarını belirterek özetle şunları söyledi; "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, benimde koordinatörlüğünü yaptığım, Aile Destek Merkezi'ni kurduk. Kısa adı ADEM. Misafir olarak ağırladığımız, Parıltı Derneğimiz ile birlikte hazırladığımız, "Anneye Sevgi Resmi ve Anneye Mektup" etkinliğimizde sizleri Balıkesir'de ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz.

Bu etkinliğimize katılan, Parıltı Derneği Başkan ve yöneticilerine, kıymetli çocuklarımıza ve ailelerine, bizi yalnız bırakmayan tüm hanımefendilere ve derneğin yönetim kurulu üyesi olan Sanatçı Ebru Yaşar Hanımefendiye ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Evet sevgi her engeli aşar ve başarıda engel tanımaz. Sevgi dolu bir yüreğiniz varsa, cesursunuzdur. Merhametlisinizdir. Umut dolusunuzdur. Mutlu ve huzurlu örnek bir insansınızdır. Bugün buradaki çocuklarımızın ve ailelerimizin yüreğinde tüm bu özellikleri taşıdığını görüyorum.

Onlar başarılarını bir güne sığdıramazken, bizler de onlara olan güvenimizi ve desteğimizi bir güne sığdıramayız. 365 güne yaymalıyız. Her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz.

Burada bulunan bütün misafirler adına söylüyorum. Evlatlarımıza inanıyoruz, güveniyoruz, onların hayatlarını kolaylaştırmak, mutlu ve huzurlu kılmak için her türlü çalışma ve çabayı göstereceğimizi bir kez daha ifade ediyorum."

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar'ın da sahne aldığı "Anneye Sevgi Resmi ve Anneye Mektup" etkinliğine katılan engelli çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlenirken; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun eşi ve aynı zamanda Aile Destek Merkezi Koordinatörü Didar Kafaoğlu, çocuklara hediyeler dağıttı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgi Engel Tanımaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement