Sevgi Yolu Esnafı Düzenlemeden Memnun - Son Dakika
Güncel

Sevgi Yolu Esnafı Düzenlemeden Memnun

Sevgi Yolu Esnafı Düzenlemeden Memnun

Peker Mahallesi 1706 Sokak esnafları, Cengiz Ergün'e pankart hazırlayarak teşekkür etti.

25.01.2012 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Peker Mahallesi 1706 Sokak esnafları, sokakta yapılan yeni düzenlemeden dolayı Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e pankart hazırlayarak teşekkür etti. Sokağın işler hale geldiği söyleyen esnaflar, "Manisa sevgisiyle dolu, bu sevginin eseri olarak sokağımıza gösterdiği ilgiden dolayı Sayın Belediye Başkanımız ve ekibine sevgilerimizi sunarız" dediler.

Sokak iyileştirmeleri kapsamında yenilenen Peker Mahallesi 1706 Sokak (Havuzlu Sokak) esnafları, sokakta yapılan çalışmalardan dolayı Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e pankart hazırlayarak teşekkür etti. Esnaflar, sokağın her iki başına Başkan Ergün'ün resminin bulunduğu ve üzerinde 'Manisa değişiyor, Manisa sevgisiyle dolu, bu sevginin eseri olarak sokağımıza gösterdiği ilgiden dolayı Sayın Belediye Başkanımız ve ekibine sevgilerimizi sunarız" yazılı pankart astı. Yıllardır bakım yapılmayan sokağa süs havuzu, parke yenilemesi, aydınlatma ve yeşillendirme çalışması yapıldığından dolayı memnun olduklarını ifade eden esnaflar, işlerinin de bu sayede açıldığını söyledi.

Sokak Hareketlendi İşler Açıldı

Çevre esnaflarından Abdulkadir Aladağ, sevgi yolunun şimdi adına yakışır hale geldiğini söyleyerek 'Sayın başkanımıza hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin her tarafını geziyoruz ama Manisa'nın güzele doğru değiştiğini görüyoruz." derken, bir başka esnaf Rüştü Yılmaz da 'Sokağımız tam istediğimiz gibi oldu. Çok güzel oldu. Daha önce burası pasifti, şimdi hareket geldi. Biraz zahmet çektik ama şimdi çok memnunuz. Pankartı da bizler hazırladık.

Hatta önümüzdeki günlerde Başkanımız Cengiz Ergün'e olan saygı ve sevgimizi göstermek için kendisi adına kahvaltı düzenleyeceğiz. Değerli başkanımıza plaket takdim edeceğiz" dedi. Esnaf Nazan Erten de 'Sokak önceden rezaletti. Zaten yıllardır bakım yapılmıyordu. İsteklerimiz de dikkate alındı. Yeşillik geldi, havuzumuz oldu. Şimdi buradan geçenler memnun, biz esnaflar olarak da bu güzel değişimden çok memnunuz. Manisa Belediye Başkanımız'a çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgi Yolu Esnafı Düzenlemeden Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement