"Sevgili Karım" Keşanlı Tiyatroseverlerden Tam Not Aldı… - Son Dakika
Güncel

"Sevgili Karım" Keşanlı Tiyatroseverlerden Tam Not Aldı…

"Sevgili Karım" Keşanlı Tiyatroseverlerden Tam Not Aldı…

Keşan Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında Kayra Şenocak'ın yazıp Emre Özkan'ın yönettiği "Sevgili Karım" adlı tiyatro oyununu Keşanlı tiyatro severlerle buluşturdu.

30.03.2017 14:54  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Komedi Tiyatrosu'nun usta oyuncuları; Metin Yıldız, Merve Sevi, Dost Elver, Kayra Şenocak, İrfan Kangı, Kimya Gökçe Aytaç ve Berrak Güvem tarafından sahnelenen oyunu Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Keşan Belediye Meclisi Üyesi Nurgül Yıldırım ile Keşanlılar yoğun ilgi gösterdi.
Bir kadın, bir erkek, bir avukat ve bir milyon dolar! Hepsi bir araya gelince ilginç olayların yaşandığı iki perdelik komedi oyunu Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryerinde bulunan Konferans ve Tiyatro Salonunda izleyiciyle buluştu. Oyun, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Oyunun ardından sahneye çıkarak oyuncuları performansları nedeniyle tebrik eden ve çiçek takdim eden Aktan, şöyle konuştu: "İstanbul Komedi Tiyatrosu'na güzel oyunları ve başarılı performansları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Kısa zaman önce Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladık. Başta sahnedeki sanatçılar olmak üzere; arkadaki ekipte yer alanların ve salonları doldurarak destekleyen sizlerin günlerini kutluyorum. Sevgili Başkanımız Opr. Dr. Mehmet Özcan'ın; tiyatroya, sanata, bilime verdiği önemi herkes çok iyi biliyor. Bu sene Dünya Tiyatrolar Günü'nü sadece bir gün değil bir hafta olarak kutlamak istedik. Umarım sizlere güzel günler geçirtebiliyoruzdur. 31 Mart Cuma günü akşamı sergilenecek "Gölgesinde Çınarın" adlı oyun ile Mart ayındaki tiyatrolarımız sona erecek. Belediyemizin, sanata, güzel sanatlara, çağdaşlığa ve bilime verdiği değerin tüm ülkemiz için de geçerli olmasını diliyoruz. Tiyatromuzu izlediğiniz için hepinize çok teşekkürler."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sevgili Karım' Keşanlı Tiyatroseverlerden Tam Not Aldı… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement