''Sevgili Uşağım'' Sahnede - Son Dakika
Güncel

''Sevgili Uşağım'' Sahnede

\'\'Sevgili Uşağım\'\' Sahnede

Zeytinli Belediye Tiyatrosu, yeni oyunları Sevgili Uşağım' ı sahneye koydu.

15.05.2012 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11 mayıs 2012 cuma günü Zeytili düğün salonunda ücretsiz olarak sahnelenen tek perdelik trajikomik oyun, büyük ilgi gördü.

Yazarlığını ve Yönetmenliğini Figen Mete' nin yaptığı trajikomik oyun ayakta alkışlandı.

1960 larda geçen hikayede, zengin bir konakta yaşayan geniş bir ailenin içindeki menfaat çatışmaları ve konağın uşağının, hanımına duyduğu 40 yıllık gizli aşk anlatılıyor.

Oyunun yazarı ve yönetmeni Figen Mete finalde teşekkür konuşmasını yaparken, oyunculardan Ali Oğuz Erteki' nin gelip mikrofonu alarak, oyunculardan Nazan Şirin' e konukların önünde evlenme teklif etmesi salonda alkışlara neden oldu.

Zeytinli Belediye tiyatrosu yönetmeni figen Mete, "Belediye tiyatrosunu 2010 yılında kurduklarını, 3 yıl içinde 7 oyun sahneye koyduklarını, Zeytinli halkının tiyatroya ilgisinin oyuncuları daha da yüreklendirdiğini söyleyerek, Zeytinli Belediyesi' nin tiyatroya verdiği destek için Belediye Başkanı Hasan Arslan' a teşekkür ettiklerini söyledi..

SEVGİLİ UŞAĞIM adlı oyunda 17- 73 yaşları arasında 12 oyuncu rol aldı.

Oyuncular: Ali Oğuz ERTEKİ-Emel EKMEN-Erkan GÜNÖNÜ- Hacer GÜRSOYTRAK-Halil HELVACIOĞLU- Hamza GÖRGÜLÜ-Hülya KURT- Selma CANER-Nazan ŞİRİN-Sabri SABUNCULAR-Savaş METE-Sema EZBER

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Sevgili Uşağım'' Sahnede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement