Sevgililer Günü - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü

Darülaceze sakinleri, 14 Şubat Sevgiler Günü'nü Eyüp Sultan'da kutladı.

14.02.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darülaceze sakinleri, 14 Şubat Sevgiler Günü'nü Eyüp Sultan'da kutladı.

Eyüp Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Sevgililer Günü dolayısıyla "Bizim sevgilimiz siz büyüklerimizsiniz" sloganı ile Darülaceze sakinleri için program düzenlendi.

Darülaceze'den alınan yaşlılar önce Eyüp Sultan Camisi'nde sabah namazı kılıp, dualar etti. Cami çıkışındaki çorba, simit ve çay ikramının ardından teleferik ile Pierre Loti Tepesi'ne çıkan yaşlılar, Haliç manzarasına karşı kahvaltı etti. Darülaceze sakinleri, bu sırada fasıl heyetinin seslendirdiği Müzeyyen Senar şarkılarını dinledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın eşi Tülay Aydın, bu tür organizasyonların devamının olacağını belirterek, Darülaceze sakinlerine eşinin selamlarını iletti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi, Abdülhamid Han'ın mirasına sahip çıkarak, Darülaceze sakinleri ile daha fazla birlikte olmak istediklerini aktararak, "Eyüp Belediyesi olarak siz büyüklerimizle daha fazla birlikte olmak istiyoruz. Sizler bizim ömrümüzün bereketisiniz. Eyüp'ten Konya'ya, ismini Vuslat Yolculuğu koyduğumuz projemiz var. Yüksek Hızlı Tren'le Konya'ya aynı gün gidip döneceğiz. Sizler bizim başımızın tacısınız, bizim sevgilimiz, siz büyüklerimizsiniz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi, Darülaceze'nin 120. kuruluş yılının kutlandığını hatırlatarak, "Eyüp Belediyesi bizi yalnız bırakmadı. Bugün Sevgililer Günü, biz de sevgimizi alıp geldik" değerlendirmesinde bulundu.

Darülaceze sakinleri de Eyüp Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement