Sevgililer Gününü Bilboard ile Kutladı - Son Dakika
Yerel

Sevgililer Gününü Bilboard ile Kutladı

Sevgililer Gününü Bilboard ile Kutladı

Nevşehir'de 14 Şubat Sevgililer Günü, farklı şekillerde kutlanıyor.

14.02.2013 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de 14 Şubat Sevgililer Günü, farklı şekillerde kutlanıyor. Bu özel günde genç sevgililer, gün kutlaması için çiçekçilere özel çiçek siparişleri verirken, farklı şekillerde de Sevgililer Günü kutlamaları dikkat çekiyor.

Nevşehir'de özel bir kolejin medya ilişkiler servisi yöneticisi olan gazeteci Coşkun Sağlamdin de, kız arkadaşı Esranur Bulut'a, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle farklı bir sürpriz hazırladı. Sağlamdin, Nevşehir Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi olan kız arkadaşı Esranur Bulut'un kaldığı Kredi Yurtlar Kurumu Kız Yurdu'nun tam karşısındaki Bilboard'u kiraladı.

Bilboard'a Atilla İlhan'ın "Ben Sana Mecburum" isimli şiirinin giriş bölümünü alıntılayıp "Seni Seviyorum" diye yazdıran Sağlamdin,"Çok sevdiğim kız arkadaşım Esranur'a, böyle bir gün için farklı bir kutlama yapmak istedim. Eminim kendisi de şaşırmıştır" diye konuşurken, Nevşehir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi Esranur Bulut da "Üniversite için yurttan çıktığımda, bilboarda gözüm takıldı. Bazı reklam afişlerinin değiştiğini gördüm, ama Atilla İlhan'ın şiirinin giriş bölümünün yer aldığı afişte kendi ismimi de görünce çok şaşırdım. Coşkun'un 14 Şubat Sevgililer günü için böyle bir sürpriz yapacağını hiç düşünmemiştim, benim için hoş bir sürpriz oldu" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgililer Gününü Bilboard ile Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement