Evin Önünde Sevgilisini Beklerken Silahlı Saldırıya Uğradı - Son Dakika
Güncel

Evin Önünde Sevgilisini Beklerken Silahlı Saldırıya Uğradı

Kayseri'den ticari taksiyle Ankara'ya sevgilisini almaya geldiği belirtilen adam, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

18.02.2018 06:38  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'den ticari taksiyle Ankara'ya sevgilisini almaya geldiği iddia edilen bir kişi, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Evin Önünde Sevgilisini Beklerken Silahlı Saldırıya Uğradı

Kayseri'de yaşayan Savaş Türkmen (22), Ankara'da bulunan ve henüz kimliği belirlenemeyen sevgilisini almak için bir ticari taksiyle 450 lira karşılığında anlaştı.

SEVGİLİSİNİ BEKLERKEN SALDIRIYA UĞRADI

Türkmen, taksiyle Ankara'nın Mamak ilçesi Çatak Caddesi'ne geldi. Cadde üzerinde bir ev önünde sevgilisini beklemeye başlayan Türkmen, burada kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

YARALI HALDE KAÇTI

Bunun üzerine kaçmaya başlayan Türkmen ile saldırgan arasında kovalamaca yaşandı. 22 yaşındaki Türkmen, bir süre sonra vücuduna isabet eden kurşun nedeniyle yere düştü.

Evin Önünde Sevgilisini Beklerken Silahlı Saldırıya Uğradı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Türkmen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, çok sayıda boş kovan buldu.

SALDIRGAN KOVALAMA SIRASINDA AYAKKABISINI DÜŞÜRDÜ

Cinayet zanlısının, olayın ardından Türkmen'in sevgilisi ile başka bir kadını da alarak bir otomobille kaçtığı iddia edildi. Saldırgan, kovalamaca sırasında ayakkabısını da yol kenarında düşürdü.

Evin Önünde Sevgilisini Beklerken Silahlı Saldırıya Uğradı

Türkmen'i Kayseri'den Ankara'ya getiren taksi şoförünün ise olay sırasında paniğe kapılarak aracıyla Çatak Cadde ile Bostancık Cadde kavşağına kadar uzaklaştığı anlaşıldı.

Evin Önünde Sevgilisini Beklerken Silahlı Saldırıya Uğradı

Taksi şoförü, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis, olayın yaşandığı yerin yakınındaki binaların güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Evin Önünde Sevgilisini Beklerken Silahlı Saldırıya Uğradı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Evin Önünde Sevgilisini Beklerken Silahlı Saldırıya Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Rizeli : Kadının şerrinden yüce allah'a siginirim. 29 3 Yanıtla
  • osman abi: bu iste bi kumpas varya harirlisi bakaim yazik olmus gence.. 18 0 Yanıtla
  • bayburtlu: cinayetlerin yüzde doksanı kadın yüzünden oluyor tarihde ilk cinayette kadında olmuştur c.alla bütün belalardan mmafaza eylesin 8 3 Yanıtla Zeyno : Amin amin de bunların hepsi mi suçlu sizin gibi insanlar yüzünden kadınlar ölüyor onlara çiçek gibi baksanız ne cinayet olur ne bişey mantığa davet ediyorum .... 5 7
  • Berkay canturk: Güzelim türkiyem artık hindistanıda geçti 0 0 Yanıtla
  • Vaka: Maktul ve katıl birbirini tanıyor ortada bayan var..2 taraf ilgilendiren ortak nokta..Bayan konuşturursan herşey ortaya çıkar...Çift bıçaklı ..Erkekler öyle her gördüğün ün peşine koşarsan ya mezara yada hapse...Kuyruk sallama devri biter ..Tabi erkekler akıllı olursa... 0 0 Yanıtla

Advertisement