Sevgilisini göğsünden bıçaklayarak öldüren kadın: Namusumla oynadı, öldürdüm - Son Dakika
3.Sayfa

Sevgilisini göğsünden bıçaklayarak öldüren kadın: Namusumla oynadı, öldürdüm

Eskişehir'de tartıştığı sevgilisini göğsünden bıçaklayarak öldüren kadın, adliyeye sevk edildiği esnada gazetecilerin sorduğu "Neden öldürdün?" sorusuna, "Namusumla oynadı, öldürdüm. Böyle insanlar yaşamasın" dedi.

04.06.2020 11:30  Güncelleme: 00:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, tartıştığı sevgilisi Emrah Sanat'ı (32) göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Özlem Ç. (32), adliyeye sevk edildi. Özlem Ç., adliyeye sevk edilişi sırasında kendisini görüntüleyen basın mensuplarının, "Neden öldürdün?" sorusuna, "Namusumla oynadı, yaşamasın böyle insanlar dünyada" diye karşılık verdi.

İzmir'de yaşayan Özlem Ç., dün Eskişehir'e gelerek sevgilisi Emrah Sanat (32) ile buluştu. Tepebaşı ilçesi Bahçelievler Mahallesi Plevne Sokak'taki bir aparta giden çift, bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Bu sırada Özlem Ç., mutfaktan aldığı bıçağı, Emrah Sanat'ın göğsüne sapladı. Sanat, kanlar içinde yere yığılırken Özlem Ç. kaçtı.

Sevgilisini göğsünden bıçaklayarak öldüren kadın: Namusumla oynadı, öldürdüm

KADIN GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Emrah Sanat'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Özlem Ç. ise Huzur Mahallesi'nde yaşayan akrabasının evinde gözaltına alındı.

"NAMUSUMLA OYNADI, ÖLDÜRDÜM"

Özlem Ç., Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Özlem Ç. kendisini görüntüleyen basın mensuplarının "Neden öldürdün?" sorusuna, "Namusumla oynadı, yaşamasın böyle insanlar dünyada" diye cevap verdi.

Sevgilisini göğsünden bıçaklayarak öldüren kadın: Namusumla oynadı, öldürdüm
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sevgilisini göğsünden bıçaklayarak öldüren kadın: Namusumla oynadı, öldürdüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Kara memet: O kadar namuslu ise izmirden eskişehire koşa koşa niye gelmiş kime gelmiş.bu noktaya kadar sütten çıkmış ak kasikmis meger 52 0 Yanıtla
  • xy : vah garibim bizde zaten inandık aşkmı bitti paramı bitti 34 0 Yanıtla
  • Vay vay vay : Gitme kızım gitme namusunu o kadar önemsiyordun ne işin var İzmir de bunu da açıkla namus namus zorlamı getirdi tecavüz mi etti ne yaptı gelmişsin başka ilden başka açıklaması yok gitmeyin namusun düşünüyorsan kır dizini otur evinde zor sanki 32 1 Yanıtla
  • Salih : namuslu bir kadının apart macerası 31 0 Yanıtla
  • Salih : namuslu kadının ne işi var erkeklerle apartta? 28 3 Yanıtla
  • müjdat: namuslu olduğun için günlük kiralık evlerdesin 28 0 Yanıtla
  • dadas: mademki cok namuslu sun senın ne ızın var apartta hemde ızmırden gelmıssın eskısehıre buda moda oldu adamı moldur sonrada namusun ıcın oldurdum 25 2 Yanıtla
  • andsmero: erkek cınayetı durdurulsun 23 3 Yanıtla
  • Çavuşoğlu : Hangi namus 25 0 Yanıtla
  • irfan04: masallah çok namusluymus.. 21 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement