Sevgilisini öldürüp ardından intihar eden adamın dehşet saçtığı anların görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Sevgilisini öldürüp ardından intihar eden adamın dehşet saçtığı anların görüntüleri ortaya çıktı

İzmir'de eski sevgilisini ve onun kız kardeşini pompalı tüfekle öldüren ardından da intihar eden zanlının dehşet saçtığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

18.10.2019 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde, bir şahısın pompalı tüfekle önce eski sevgilisini öldürüp, ardından kız kardeşini yaralayıp intihar etmesinin görüntüleri ortaya çıktı. Dehşet anları, o sırada olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Olay, iki gün önce sabah saatlerinde Alsancak semti 1420 sokakta meydana gelmişti. Güzellik salonu işleten Birgül Bilal (32), sabah iş yerine geldiğinde dükkanın önünde bekleyen ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen İrfan Çengel ile karşılaştı. Bilal ve Çengel daha sonra tartışmaya başladı. Elinde bulunan pompalı tüfekle Çengel'i kimse durduramadı. Çevredeki vatandaşların 'yapma' ikazına aldırış etmeyen Çengel, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Birgül Bilal'i öldürdü, Birgül'ün kız kardeşi S. Bilal'i de yaraladı. Şahıs daha sonra da pompalı tüfekle intihar etti.

Sevgilisini öldürüp ardından intihar eden adamın dehşet saçtığı anların görüntüleri ortaya çıktı

DEHŞET ANLARININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, yaşanan dehşet anlarının cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı. Bir vatandaşın kamerasına yansıyan görüntülerde, olay anbean kaydediliyor. Görüntülerde İrfan Çengel'in, vatandaşların ikazına rağmen cinayetini işlediği görülüyor.

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan Birgül Bilal'in cenazesi, yakınları tarafından teslim alınarak Basmane ilçesindeki Çorakkapı Camisinde kılınan namazın ardından toprağa verildi. İrfan Çengel'in cenazesinin de yakınları tarafından defnedildiği öğrenildi.

Yaşanılan olay sonrası ağır yaralanan kız kardeş S. Bilal'in ise kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Sevgilisini öldürüp ardından intihar eden adamın dehşet saçtığı anların görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sevgilisini öldürüp ardından intihar eden adamın dehşet saçtığı anların görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Vay: Sevgili zina yaygınlaştı cinayet çoğaldı alın size özgürlük 13 8 Yanıtla
    M: Gerizekalı 2 11 sen kimsin ki?: NASIL BİR BEYİNSİZLİK BU? 1 7
  • adalet : memleketın cıvısı çıktı bu ne boyle elıne sılah bıçak alan kadın olduruyor kesıyor yazık 14 2 Yanıtla
  • alim: cehalet eğitimsizlik refah düzeyinin düşüklüğu insanlar patlamaya hazır bomba gibi 5 1 Yanıtla
  • Eda: Bence kadinlar sevgili ve es bulunca cok etrafli düsünmesi lazim Ülke olarak Dünyada kadin öldürmekte birinciyiz Allah Rahmet etsin kadina 5 0 Yanıtla
  • ...: Bana videosu geldi bu olayın çok feci olmuş dilim tutuldu izleyince 2 0 Yanıtla
  • kraliçe necati: akıllı olun akıllı 0 1 Yanıtla
  • Hakan : Insanlar sahtekar olmuş evlilik hayalleri kurarsın güzel bir gelecek hayal edersin bir bakmışsın yüz üstü bırakmış seni başkasını bulmuş kadın içinde erkek içinde aynısı geçerli sevdiğin insanı iyi tanıyacaksın fazla bağlamayacaksın sonu kötü oluyor demekki adamı çileden çıkartmslar 1 0 Yanıtla
  • Retrocan: Kadınlara bir öğüdü var.psikopat yüzlü,tespih sallayan dar eşofmanla silahla poz vermiş adamlardan uzak durun.pek seviyorlar o tipleri sonra başlarına bela oluyorlar.hayatına arabesk müzik ve çukur dizisi ile yön veren tipler var.bu ülke bilinçaltında çocuk bir topluma sahip.özgür olun varlığımızın bilincinde ve onu değiştirebilecek kapasiteye sahip olun ve çevrenizi de ona göre seçin. Yoksa o silah bir gün size patlar mutlaka. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement