Sevgiye Uzanan Eller Projesi - Son Dakika
Güncel

Sevgiye Uzanan Eller Projesi

SAMSUN (AA) – Bafra Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Sevgiye Uzanan Eller Projesi"ne destek veren hayırseverler, yemekte bir araya geldi.

06.01.2016 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN (AA) – Bafra Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Sevgiye Uzanan Eller Projesi"ne destek veren hayırseverler, yemekte bir araya geldi.

Projeye destek veren hayırseverlere Bafra Kaymakamı Halis Arslan tarafından yemek verildi. Bir restoranda düzenlenen yemeğe Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Büro Amiri Komiser Mahmut Kurt ve projeye destek veren hayırseverler katıldı.

Kaymakam Arslan, kaymakamlıkça yürütülen proje kapsamında, dışarıdan gönüllü olarak destek veren iş adamları, esnaf ve özel kurum temsilcileri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Proje ile birçok öğrenciyi mutlu ettiklerini dile getiren Arslan, "Allah bizlere destek veren siz hayırseverlerden razı olsun. Gerçekten çok güzel işlere vesile oldunuz. Öğrencilerimiz, çocuklarımız sizlerin destek ve yardımları ile proje kapsamında her yeri gezip görme imkanlarına kavuştu. Düzenlediğimiz yemeğe katılan herkese tek tek teşekkür ederim" dedi.

Programda İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Amirliği tarafından hazırlanan "Sevgiye Uzanan Eller Projesi" faaliyetleri slayt sunumu ile davetlilere izletildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sevgiye Uzanan Eller Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement