Sevil Kız Apart, Silivri'de Açıldı - Son Dakika
Ekonomi

Sevil Kız Apart, Silivri'de Açıldı

Sevil Kız Apart, Silivri\'de Açıldı

Kadınlara ve kız öğrencilere özel faaliyet gösterecek olan Sevil Kız Apart Otel, İstanbul'un Silivri ilçesinde açıldı.

23.07.2017 14:21  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlara ve kız öğrencilere özel faaliyet gösterecek olan Sevil Kız Apart Otel, İstanbul'un Silivri ilçesinde açıldı. Bölgede bir ilk olan apartta tek kişilik, 2 kişilik, 3 kişilik, 4 kişilik ve 5 kişilik odalarla kadınlara ve genç kız öğrencilere hizmet verecek.

Sevil Kız Apart Otel'in açılış törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve birçok iş adamı katıldı.

"SİLİVRİ İÇİN BÜYÜK EKSİKLİKTİ"

Kurdele kesme töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Özcan Işıklar, Silivri'nin böyle bir aparta çok ihtiyacı olduğunu vurguladı. Üniversitelerin, Silivri'ye büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Işıklar, "Üniversitelerin rektörleri buraya geldiğinde ilk sordukları soru, 'Öğrencilerin konaklayabileceği, üniversite alanlarına yakın olan bir yeriniz var mı?' sorusu oluyor. Bu konuda büyük sıkıntı ve eksiklik çekiyorduk. Şimdi, Sevil Apart Otel, bu ihtiyacımızı karşılayacaktır" diye konuştu. Rumeli Üniversitesi'nin açılışının ardından öğrencilerle yaptıkları toplantılara değinen Özcan Işıklar, " Ümraniye'den günü birlik gelip giden öğrencilerimiz olduğunu duyduğumda çok üzülmüştüm" açıklamasında da bulundu. Işıklar'ın açıklamaların ardından, davetliler oteli gezdi.

"ÖĞRENCİLERİN İHTİYACI DOĞRULTUSUNDA HAREKETE GEÇTİK"

Sevil Kız Apart'ın işletmecisi olan Sevil Bulat da açılış töreni sonrası değerlendirmelerde bulundu. Başkana, verdiği güzel mesajlardan dolayı teşekkür eden Bulat, "Son dönemde üniversitelerin yoğun bir ilgi gösterdiği Silivri'nin böyle bir yere ihtiyacı olduğunu düşündük ve harekete geçtik" dedi.

Rumeli Üniversitesi'nin yanı sıra yakın dönemde yapımına başlanması beklenen Fenerbahçe Üniversitesi de Silivri'de yer alacak.

Son Dakika Ekonomi Sevil Kız Apart, Silivri'de Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement