"Sevilla'ya Gitmedim" - Son Dakika
Spor

"Sevilla'ya Gitmedim"

"Sevilla\'ya Gitmedim"

İtalyan basınına konuşan Gary Medel sezon başında İspanya’dan ciddi teklifler aldığını söyledi, “Sevilla, Espanyol ve Malaga beni transfer etmek istiyordu fakat Beşiktaş’ı seçtim. Üst düzey bir kulüpte oynadığım için mutluyum” dedi.

24.03.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ONUR DİNÇER

Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel, İtalyan basınına geniş bir röportaj verdi. La Gazzetta dello Sport'a konuşan başarılı oyuncu, Inter'de forma giydiği dönemden Türkiye'deki deneyimine ve Beşiktaş'ın şampiyonluk şansına birçok konuda açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Inter'den ayrılma kararını değerlendiren Medel, "Sevilla, Espanyol ve Malaga ile birlikte bir Meksika takımı daha beni transfer etmek istiyordu ancak ben Beşiktaş'ı seçtim. Çünkü Beşiktaş beni gerçekten çok istedi. Ben de şu an üst düzey bir kulüpte olduğum için mutluyum. Takımda herkesin bana karşı davranışları düzgün. Ailemin de keyfi yerinde" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in seviyesi ve şampiyonluk yarışıyla ilgili görüşlerini paylaşan Gary Medel şöyle devam etti:

"Süper Lig'in daha basit bir yer olduğunu zannediyordum. Halbuki üst düzey bir rekabet ortamının içinde buldum kendimi. Beşiktaş da öyle, epey kaliteli bir ekibe sahibiz. İlk geldiğimde düzenli ilk 11'de forma bulamıyordum. Dolayısıyla kendime yer açmak için mücadele etmem gerekti. Şampiyonluk için inanılmaz bir mücadele var. Dört takımın yarışı kazanma ihtimali bulunuyor. Belki biz potansiyel olarak daha iyiyiz ancak bugün itibariyle Galatasaray üstün olan taraf çünkü sıralamada yukarıdalar. Ancak biz de kazanmak istiyoruz ve mücadeleyi bırakmıyoruz."

İtalyan futbolunun son yıllarda lig olarak geri kaldığını da dile getiren Beşiktaşlı futbolcu, "Bana göre Premier Lig, La Liga ve Bundesliga daha ileride olan ligler görünümünde" yorumunu yaptı.

'Sadece Inter!'

Inter'den eski takım arkadaşı olan ve şu an Galatasaray'da kiralık oynayan Japon sol bek Yuto Nagatomo ile zaman zaman görüştüğünü belirten Gary Medel, 'İtalya'daki başka bir büyük kulüpten transfer teklifi gelse ne yaparsın?' sorusuna "Benim için İtalya'da sadece Inter var, başka bir takımda oynamam" yanıtını verdi.

]

]

]

]

]

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Sevilla'ya Gitmedim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement