Seviyor Sevmiyor 19.Bölüm Son Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak? - Son Dakika
Magazin

Seviyor Sevmiyor 19.Bölüm Son Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Seviyor Sevmiyor 19.bölüm fragmanı yayınlandı. 19.bölüm fragmanında Tuna dönüşsüz bir yola giriyor! Seviyor Sevmiyor 18.bölümde ne oldu ve 19.bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

20.11.2016 12:08  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeynep Çamcı, Yiğit Kirazcı, Gonca Sarıyıldız, Sevil Uyar gibi genç isimlerle iyi bir ivme yakalayan Seviyor Sevmiyor dizisi 19.bölümünden son görüntüler geldi! Bu akşam 20.00'da yayınlanacak 19.bölümün tüm detayları son fragmanı ile ortaya çıktı!

SEVİYOR SEVMİYOR 18.BÖLÜMDE NE OLDU?

Yiğit, İrem'den ayrıldıktan sonra kendisi için Deniz'le önünde hiçbir engel kalmadığını düşünmektedir. Öte yandan Deniz, Tuna'yla beraberdir ve Yiğit'in ayrıldığını duyunca şoke olur. Yiğit ise kurtarıcı olarak dergiye geri dönmüştür. İrem, ayrılık acısını çok kolay atlatmış gibidir. Derginin yeniden ayağa kalkması için herkes büyük özveriyle çalışırken, Deniz Yiğit'e, Tuna'yla birlikte olduğunu bir türlü söyleyemez. Yiğit ise Deniz'in sürekli ondan kaçmasına anlam veremez. En sonunda Yiğit, Deniz'le her şeyi açık açık konuşmak için Deniz'i çok tanıdık bir yolculuğa çıkarmaya karar verir.

Seviyor Sevmiyor 19.Bölüm Son Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

SEVİYOR SEVMİYOR 19.BÖLÜMDE NE OLACAK?

Yiğit, Deniz'i elde etmek için harekete geçer. İşi bahane ederek onunla uzun zamanlar geçirmeye başlar. Paralelde Denizi göremeyen Tuna da hayal kırıklığı yaşamaktadır. İrem meseleyi kökünden çözmeye karar verir. Neşe'nin yardımıyla bütün olan biteni Yiğit'e anlattığı bir video hazırlar. Neşe cd'yi Yiğit'e verir. İrem Tuna için de bir çözüm bulur ve Deniz'in Tuna hakkında söylediklerini kayda alır. Bu kayıtta Deniz "sanırım Tuna'yla birlikte olarak hata yaptım demektedir. İrem kaydı Tuna'ya dinletir. Tuna dönüşsüz bir yola girer.

Seviyor Sevmiyor 19.bölümü bu akşam saat 20.00'da ATV ekranlarında olacak.

Seviyor Sevmiyor 19.Bölüm Son Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Son Dakika Magazin Seviyor Sevmiyor 19.Bölüm Son Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement