Seviyor Sevmiyor 21. Bölüm Son Fragmanında Büyük Felakete Doğru! - Son Dakika
Magazin

Seviyor Sevmiyor 21. Bölüm Son Fragmanında Büyük Felakete Doğru!

Seviyor Sevmiyor 21. bölümü son fragmanı yayınlandı. 21. bölüm fragmanında büyük felakete sürükleniş başladı! Seviyor Sevmiyor 20. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

01.12.2016 12:08  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Yiğit Kirazcı, Gonca Sarıyıldız, Sevil Uyar gibi genç isimlerle iyi bir ivme yakalayan Seviyor Sevmiyor 21. bölümünden yeni görüntüler geldi! Pazar akşamı yayınlanan Seviyor Sevmiyor 20. bölümünden sonra, yeni bölümün ilk yeni detayları 2. fragman ile ortaya çıktı.

20.BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yiğit İrem'in yolladığı cd'yi izler ve her şeyi öğrenir. Yiğit, Deniz'le yüzleşip, bağırıp çağırıp nefretini kusmak yerine önce İrem'le yüzleşir. Kendisine yolladığı cd'den kimsenin haberi olmayacaktır. Yiğit ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi Deniz'in karşısına çıkar. İrem ve Deniz'in arası bozuktur. Tuna'dan ayrılan Deniz, İrem'e sığınır fakat Zuzu'lar artık eskisi gibi değildir, hiçbir şey artık eskisi gibi değildir.

Tuna ise Deniz'le ayrılmanın Deniz'in mutlu olması için yegane seçenek olduğuna kendisini inandırmıştır. Fakat atladığı bir şey vardır... Tuna, Deniz'e duyduğu aşkı içine gömememiştir.

Seviyor Sevmiyor yeni bölümü pazar günü 20.00'de ATV'de olacak.

Seviyor Sevmiyor 21. Bölüm Son Fragmanında Büyük Felakete Doğru!

Son Dakika Magazin Seviyor Sevmiyor 21. Bölüm Son Fragmanında Büyük Felakete Doğru! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement