"Şevkat Yerimdar" İzleyiciyle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

"Şevkat Yerimdar" İzleyiciyle Buluşuyor

"Şevkat Yerimdar" İzleyiciyle Buluşuyor

İnternet fenomeni "Şevkat Yerimdar" bu kez Ekim'de sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkıyor.

13.09.2013 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öfke kontrolü sorunu olan "Şevkat Yerimdar" ile zengin kızı Pelin'in bir kazayla başlayan aşklarının komik öyküsü

Yapımcılığını Acun Film'in üstlendiği filmin yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı 'Şevkat Yerimdar' filmi Ekim ayında sinemaseverlerle buluşuyor. İnternette yayınlanan videolarıyla fenomen olan, "Oldu Teşekkürler" in başarılı oyuncusu Özgürcan Çevik'le genç ve başarılı oyuncu Başak Parlak'ın başrollerini paylaştığı romantik komedi türündeki filmin senaryosu Erol Hızarcı'ya ait.

Videoları 5 milyonun üzerinde izlenmeye sahip olan 'Şevkat Yerimdar', sosyal medyadan doğan ilk karakter ve film olmasıyla dikkat çekiyor. Yılların eskitemediği usta oyuncular Tarık Papuççuoğlu ve Cezmi Baskın da oyunculuklarıyla filme ayrı bir renk katıyorlar.

Filmde, Balat'ta bir yumurtacı dükkânı sahibi olan Şevkat Yerimdar'la dükkânına arabasıyla giren zengin kızı Pelin arasında geçen aşk hikayesi, izleyiciye hayli komik sahnelerle anlatılıyor.

Şevkat Yerimdar'ın sıradan hayatındaki en sevdiği renkler ise siyah ve beyaz. Yani, Beşiktaş… Renklerine gönül verdiği takımı, Şevkat Yerimdar'ın hayatında önemli yer tutuyor.

Bir romantik komedi olan Şevkat Yerimdar filmi, zaman zaman öfkesini kontrol edemeyen ancak, bir o kadar da dürüst ve yufka yürekli bir gencin güldüren hikayesi… Kısacası, Şevkat Yerimdar, uzun süredir izleyicinin özlemini çektiği, aşk, eğlence ve komedinin bir arada olduğu sıcacık bir Türk filmi tadında…

Romantik komedi tadındaki Şevkat Yerimdar filmi Ekim'de izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Şevkat Yerimdar' İzleyiciyle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement