Şevket Özsoy'dan Duygu Yükle Veda - Son Dakika
Yerel

Şevket Özsoy'dan Duygu Yükle Veda

Şevket Özsoy\'dan Duygu Yükle Veda

Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürlüğü görevini bırakma kararı alan Şevket Özsoy, kendisi için düzenlenen veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı.

26.02.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürlüğü görevini bırakma kararı alan Şevket Özsoy, kendisi için düzenlenen veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı.

Barutçuoğlu Alışveriş Merkezinde gerçekleşen veda yemeğinde konuşan Şevket Özsoy, "2010 yılı Şubat ayında başlamış olduğum, Kastamonu Barutçuoğiu Alışveriş Merkezi Genel Müdürlüğü görevimi 5 yıl boyunca, elimden geldiği kadar, gerek işletmemizin gerekse halkımızın iyiliği ve menfaatleri doğrultusunda sürdürmeye çalıştım. Göreve başladığım 2010 yılının 7 Şubat gününde, siz değerli işletmecilerimizle yapmış olduğum ilk toplantıda sizlere şu sözü vermiştim. "Bu alışveriş merkezini tek bir mağaza gibi göreceğim ve her gün bu AVM'ye artı bir kişinin daha girmesini sağlamaya çalışacağım" demiştim. ve o gün yönetim kuruluna yeni seçilmiş bulunan Feyyaz Pattabanoğlu kardeşimiz de, şöyle bir söz söylemişti:

"Arkadaşlar, öyle bir görev devraldık ki, taşın altına elimizi değil, belki başımızı bile koymamız gerekecek." Arkadaşlar, 5 yıl boyunca, ben bu sözlerin birebir doğruyu ifade ettiğini yaşayarak gördüm ve anladım. Ama her şeye rağmen aldığımız görevi hakkınca yerine getirmeye, emanete halel getirmemeye gayret ettim. Rabb'ime şükürler olsun ki, personelimizin fedakar gayretleri ve sizlerin de destekleri ile bu işletmeyi bir yerlerden alıp bir yerlere yükseltmeye gayret ettik. ve sonuç olarak; gelir-gider dengesi kurulmuş, borçlan ödenmiş, gelirleri artırılmış, istikrarlı bir yönetime sahip, arşivi olan, hafızası olan, itibar sahibi bir kurum haline geldik" dedi.

Alışveriş Merkezlerinde doluluk oranı ve günlük giriş sayılarının çok önemli olduğunun iki göstergesi olduğuna dikkat çeken Özsoy, "Alışveriş merkezimiz şu anda, gerek plaza bölümünde, gerekse AVM bölümünde yüzde yüz doluluğa sahiptir. Günlük giriş sayılarımız 7 binlerden 9 binleri geçen ortalamalara ulaşmış olup, yıllık giriş sayılarımız 3 milyonun üzerine çıkmıştır. Elbette eksikliklerimiz olabilir. WC'ler ve giriş kapıları için teklifler alınmıştır. En kısa sürede yeni yönetim tarafından gerekenler yapılacaktır diye ümit ediyorum. Bütün bunlar elbette bir çalışmanın, en önemlisi de ekip ruhuyla, takım halinde çalışmanın ürünleridir. Bütün bunları yaparken bizlerden desteklerini esirgemeyen, yöneticisinden işletmecisine, birim amirlerime, bu işletmenin yükünü çeken güvenlik personeline, teknik personele, otopark çalışanlarına, özellikle bu AVM'yi WC'sine varıncaya kadar temizleyen temizlik personelime, burada emeği olan gelmiş geçmiş bütün çalışanlarına can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Burayı canlandıran, şenlendiren bütün ziyaretçilerimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmasında sık sık duygu dolu anlar yaşayan Şevket Özsoy, konuşmasının sonunda herkesten helallik istedi. Özsoy, şöyle devam etti: "Ve son olarak sizlerden, bütün AVM camiasından ve bütün Kastamonu'dan bütün insanlarımızdan bir ricada bulunmak istiyorum, lütfen kabul ediniz. Benim varsa, herkese hakkımı helal ediyorum. Sizlerde hakkınızı bana helal edin. Allah (c.c.) hepinize helalinden, hayırlı ve bol kazançlar versin. Allah'a ısmarladık" şeklinde konuştu.

Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Pattabanoğlu ise, şöyle konuştu: "Müdürümüz 5 yıldır AVM'mize büyük hizmetler vermiştir. Kendileri iş merkezimiz için her türlü fedakarlığı yapmış, mesai mefhumu tanımamıştır. Biz AVM ailesi olarak kendisinin hizmetlerinden memnunduk. Kendileri bir karar alarak yeter artık her şeyin bir sonu güzel duygularla ayrılmak istediklerini ifade ettiler. Bizim, haklarımız helal olsun kendilerinden de haklarını helal etmelerini bekliyoruz" - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şevket Özsoy'dan Duygu Yükle Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement