Şevki Yılmaz, Demokrasi Nöbetlerine Destek İçin Siirt'e Geldi - Son Dakika
Güncel

Şevki Yılmaz, Demokrasi Nöbetlerine Destek İçin Siirt'e Geldi

Şevki Yılmaz, Demokrasi Nöbetlerine Destek İçin Siirt\'e Geldi

Siirt’e gelen Refah Partisi Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, demokrasi nöbetlerine destek vermek için meydanda toplanan kalabalığa hitap etti.

05.08.2016 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'e gelen Refah Partisi Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, demokrasi nöbetlerine destek vermek için meydanda toplanan kalabalığa hitap etti. Beraberinde AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Ak Parti Siirt Belediye eski Başkanı Mervan Gül ile valilik önündeki demokrasi meydanına gelen Şevki Yılmaz, vatandaşlarla yatsı namazı kıldıktan sonra kurulan platformda bir konuşma yaptı.

Yılmaz, FETÖ elebaşı Gülen için "Köpek her zaman var, hem de Avrupalı dergiler buna ne diyor? Av köpeği diyor. Köpeğin cinsi var, av köpeğinin özelliği nedir? Av köpeği yakaladığını yemez, efendisine verir. Bunlar 16 Temmuz'da Türkiyeyi yakalayıp batıya teslim edecekti, ama av köpeği başaramadı/başaramayacak. "

"Barış köprüsüne ihtiyacımız var"

Barış köprüsünün Osmanlılar tarafından inşa edildiğini ve yıllarca Osmanlının bunu omuzladığını aktaran Yılmaz, "Batının kuyruk acısı var. İstanbul'dan kovuluşunu unutturmuyor. Yeniden dönmek istiyorlar. Bütün bu planlar sonunda Osmanlının kurduğu barış köprüsünü yıktılar. Allah bu ülkeyi sahipsiz bırakmasın. En büyük darbe en büyük ihtilal Allah'ın dinine yapılmıştır. 1925'te dinle aldığımız bir vatanda dine savaş açtılar. En büyük darbe harflerimize oldu. Biz dünyada harfleri değiştirilen bir milletiz. Harfleri değiştirdiler. Cumaya darbe yapıldı pazara çevirdiler. Ayasofya'ya darbe yapıldı. Açacağız, açacağız. Medeniyetimize darbe yaptılar. Bugün bu darbeleri, tanklarla insanlarımız yok etmeye çalışan bu haydutlar idam almasın diye batı ayaklandı. Bir de 'müttefiklerimiz" diyorlar. Türk ordusunun içinde İngiliz yanlısı varmış, Fransız yanlısı varmış. Asın bunları. Geçen söyledim; İl başkanım bilir. İstiklal mahkemeleri vatana ihanet eden, düşmanla işbirliği yapanlar için kurulmuştu. Yeniden bu mahkemelerde bunların yargılanması lazım" dedi.

"Fetullah, Mehdi ilan edilecek İran'la savaşa girilecekti"

Batıya da seslenen Yılmaz, "Ey kahpe batı sen bu haydutlar için 'biz idama karşıyız' numarası yapıyorsun da Türkiye'nin başbakanı Adnan Menderes idam edildiği zaman neredeydin. Bu adama bundan sonra Fetullah demek Allah'a haksızlıktır. Bu adamın adı Lanetullah. İsrail'de Netanyahu Türkiye'de Fetanyahu birleşti ve darbe yapmaya kalkıştılar" ifade etti.

Yılmaz, " 15 Temmuz'da ki plan şuydu; bu adam darbeden bir ay sonra Türkiye'ye getirilecekti. 4 Temmuz darbeden 11 gün önce 18'inci Asliye Hukuk mahkemesi karar alıyor. 500 sayfalık raporu kabul ediyor. Bu Fetenyahu 'mehdidir' diye karar alıyor. Darbeden önce kılıf hazırlanıyor. Bir ay sonra Ankara'ya gelecekti. Amerika uydudan hazırlamış alnına ışık vurulacak ki herkes Allah'ın nuru üzerinde gözüküyor diye sanılacak. Biat başlayacak. Orta yol seçilen Müslümanlar biata zorlanacak, biat etmeyenler idam edilecekti. Sonra komşumuz İran o da bir bela. O da mehdi hastası. Bizim mehdi seni kabul etmiyorum diyecek. ve sonra İran Türkiye savaşı planlanmış. Sonra Ortadoğu ülkelerine biat mektupları gönderilecek daha sonra Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai… Türkiye mehdiye zorlanacak. Müthiş bir mehdi savaşı çıkacak. Sonra her şehir şama çevrilecek savaşlar... Bugünkü coğrafyanın 10 katı katliam olacak. Sonra kabe yıkılacak" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şevki Yılmaz, Demokrasi Nöbetlerine Destek İçin Siirt'e Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement