Şevval Sam "Müzeyyen" İle Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika
Güncel

Şevval Sam "Müzeyyen" İle Büyük Beğeni Topladı

Şevval Sam "Müzeyyen" İle Büyük Beğeni Topladı

Kerki Production ve Solfej Organizasyon'un düzenlediği, Şevval Sam'ın sahnelediği "Müzeyyen" müzikali seyircisi tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

17.02.2018 08:46  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uniq Hall'de gerçekleşen ve Müzeyyen Senar'ın hayatından önemli kesitlerin müzikal olarak anlatıldığı gösterimde izleyenler zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı.

Türk müziğinin duayen isimlerinden Müzeyyen Senar'ın iz bırakan şarkılarını Şevval Sam'ın yorumladığı "Müzeyyen" müzikali izleyenleri hayran bıraktı. Geçtiğimiz hafta galasında ayakta alkışlanan müzikal dün akşam da seyircisinden tam not aldı. Müzeyyen Senar'ın Bursa'dan İstanbul'a gelişi, Atatürk'ün önünde ilk kez şarkı söyleyişi, gibi önemli anılarının sahnelendiği yaklaşık 2 saat süren müzikalde, sanatçının anneliği, aşkları, hüzünleri ve mutluluklarına dair kesitler seyirciyle paylaşıldı. Şevval Sam 'Huysuz ve Tatlı Kadın', 'Benzemez Kimse Sana' gibi Senar'ın en sevilen şarkılarını seyirciyle birlikte söyledi.

Figen Şakacı'nın yazdığı, Engin Alkan'ın yönettiği, Fahrettin Yarkın'ın sanat direktörlüğünü, Cem Yılmazer'in sahne dekor tasarımını ve Esra Başıbüyük'ün kostüm tasarımını yaptığı "Müzeyyen" müzikalinde Şevval Sam'a daha önce Müzeyyen Senar ile birlikte çalışan usta müzisyenler; Serdar Kaşıkçılar, İsmail Topyanak, Mustafa Taşpınarlı, Sezgin Sezer ve Fahrettin Yanar eşlik etti.

"MÜZEYYEN" TÜRKİYE'Yİ GEZİYOR

Müzikalin gösterimi İstanbul'dan sonra 2 Mart Ankara MEB Şura'da devam edecek. Antalya, Bursa, İstanbul ve İzmir'de de sahnelenecek olan "Müzeyyen"in yeni gösterimlerinin biletleri Biletix'de satışa çıktı. Seyirciyi Müzeyyen Senar'ın gözünden kısa bir tarihi gezintiye çıkaran müzikli gösteri kısa sürede yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şevval Sam 'Müzeyyen' İle Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:51 İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Vural, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak seçimlerde vatandaşlara alternatif oluşturduklarını ve milletin iradesinin tespiti için yapıldığını belirtti.

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.


Advertisement