Seyahat Edenlerin Yeni İsviçre Çakısı Olacak Powerbank Şarj Aleti: Super Charger - Son Dakika
Teknoloji

Seyahat Edenlerin Yeni İsviçre Çakısı Olacak Powerbank Şarj Aleti: Super Charger

Seyahat Edenlerin Yeni İsviçre Çakısı Olacak Powerbank Şarj Aleti: Super Charger

Bir an olsun yanımızdan ayırmadığımız ve artık neredeyse tüm işlerimiz için aktif olarak kullandığımız akıllı telefonlarımızın en büyük problemi olan şarj sıkıntısına ilaç gibi gelecek başarılı bir ürün var: Super Charger.

23.03.2019 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her ne kadar yeni nesil telefonlarda şarj süreleri ciddi anlamda artmış olsa da telefon kullanım oranlarımız da hızla artıyor ve günün bir kısmında mutlaka şarj sorunu yaşıyoruz. Özellikle uzun yolculuklarda ya da günün büyük kısmını şarja erişimimizin olmadığı ortamlarda geçirdiğimiz anlarda şarjsız kalmak büyük bir sorun oluyor ancak tabii ki çözümü de üretilmiş durumda.

Eğer siz de çok yolculuk eden ya da gün içerisinde ciddi şarj problemleri yaşayan biriyseniz ve bu sorununuzu çözecek bir ürün arıyorsanız, Super Charger Kablosuz Şarjlı Powerbank ve Seyahat Şarj Aleti tam sizlik.

6700 mAh powerbank özelliği ile cep telefonlarınızı ve tüm mobil cihazlarınızı kablolu ve kablosuz seçenekleriyle hızlı bir şekilde şarj eden Super Charger, aynı zamanda sıkça yurt dışı seyahatine çıkanlar için de son derece kullanışlı.

Seyahat Edenlerin Yeni <a class='keyword-sd' href='/isvicre/' title='İsviçre'>İsviçre</a> Çakısı Olacak Powerbank Şarj Aleti: Super Charger

Farklı ülkelere özel olarak sahip olduğu fiş başlıkları sayesinde Avrupa, Amerika, Avustralya ve Birleşik Krallık ülkelerinde sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz ürünün özellikleri ise şu şekilde;

Pil Kapasitesi: 6700 mAh

Giriş: AC90-240V 0.5A

Type-C Güç Girişi: 5V 3A

Type-C Güç Çıkışı: 5V 2.4A

Güç 1. Çıkış: 5V/2.4A (Max)

Güç 2. Çıkış: 5V/2.4A (Max)

Kablosuz Çıkış Gücü: 5W

Ürün Boyutu: 80x80x29 mm

Ürün Ağırlığı: 240gr

Eğer Super Charger Kablosuz Şarjlı Powerbank ve Seyahat Şarj Aleti sizin de ilginizi çektiyse, buraya tıklayarak ürünün Teknostore sayfasına geçiş yapabilir; ürün hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Seyahat Edenlerin Yeni İsviçre Çakısı Olacak Powerbank Şarj Aleti: Super Charger - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement