Seydikemer Filede Korkuteli'ne Takıldı - Son Dakika
Yerel

Seydikemer Filede Korkuteli'ne Takıldı

Seydikemer Filede Korkuteli\'ne Takıldı

Türkiye Erkek Voleybol 3. Lig’de Korkuteli Gençlikspor ve Seydikemer Belediyespor maçında Son gülen Korkuteli Gençlik oldu.

01.11.2015 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erkek Voleybol 3. Lig'de Korkuteli Gençlikspor ve Seydikemer Belediyespor maçında Son gülen Korkuteli Gençlik oldu.

Korkuteli'nde oynanan müsabakada ilk sette güzel oyun sergileyen Seydikemer Belediyespor 1-0 öne geçti. Korkuteli Gençlikspor ikinci sette atağa kalksa da, Seydikemer Belediyespor durumu 2-0 yapmayı başardı. Korkuteli Gençlikspor 3. 4. ve 5. Setleri alarak maçı 2-0 dan 3-2 almayı başardı.

Seydikemer Kapalı Spor Salonunda ilk defa profesyonel bir müsabaka sergilenirken vatandaşlar müsabakaya yoğun ilgi gösterdi. Müsabakaya Muğla Milletvekili Nurettin Demir,Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Devrim Karakuş, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz,Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Hüseyin Turhan,Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş,Chp İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Yakup Otgöz, soyunma odasında sporcuları ziyaret ederek, "Oyuncularımız ve takımımız yeni. Seydikemerliler olarak takımımıza sahip çıkmamız lazım. Karılaşmayı kaybetsek de bu takım bizim. Gençlerimiz gelecek vadeden gençler. Bizler her zaman genç kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Devrim Karakuş ise, "Bizim için takımımızın büyük önemi var. Henüz yeni bir ilçe olmasına rağmen harilka bir altyapısıyla güzel bir Seydikemer Belediye Spor var. Önümüzdeki 3-5 yıl içerisinde parlayacak bir takıma sahipler. Bu takıma sahip çıkıldığı takdirde güzel şeylere imza atacaklarına inanıyoruz ve sonuna kadar takımımızın arkasındayız" dedi.

Seydikemer Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Adem Türk de, "Salonumuzdaki ilk maçımızda maalesef yenildik. Korkutelili gençleri tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki maçları kazanır ve güzel dereceler elde ederiz" dedi.

Korkuteli Gençlikspor Kulübü Başkanı Servet İlhan ise, yaptığı açıklamada; "Öncelikle Seydikemer kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum. Seyircisiyle salonuyla oyuncularıyla çok güzel bir takım yapmışlar. Bu gençler gelecek vadeden gençler. Bu gençlere sahip çıkmaya devam edin. Seydikemer Takımına Sahip Çıkarsa Başarısı Engellenemez. İnşallah güzel yerlere geleceksiniz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydikemer Filede Korkuteli'ne Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement