Seydişehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Seydişehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Seydişehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, 2017 yılı için belirlediği 1 milyon metrekarelik asfalt hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

14.07.2017 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, 2017 yılı için belirlediği 1 milyon metrekarelik asfalt hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kesecik Mahallesinde 50 bin metrekarelik alanda başlayan sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı. Başkan Mehmet Tutal, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçenin kırsal ve merkez mahallelerinde sıcak asfalt, sathi kaplama, parke, bordür ve diğer alt yapı çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Kesecik Mahallemizde de 50 bin metrekarelik alanda ekiplerimiz sathi kaplama çalışmalarına başlamıştır. En kısa sürede buradaki çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Kesecik Mahallemizle birlikte kırsal ve merkez mahallerimizde toplamda 300 bin metrekarelik alanda soğuk asfalt çalışması yapıldı. Hemşehrilerimizin ulaşımlarını kolaylaştırmak, yollarımızın zeminini trafik akışına en elverişli hale getirmek adına sürdürdüğümüz bu çalışmalarımız devam etmektedir" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydişehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement