Seydişehir Belediyesi Genç Takımları Yeni Sezona Fırtına Gibi Başladı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Genç Takımları Yeni Sezona Fırtına Gibi Başladı

Seydişehir Belediyesi Genç Takımları Yeni Sezona Fırtına Gibi Başladı

Seydişehir Belediyesi U-14 ve U-16 Futbol Takımları bu hafta başlayan 2014 Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu maçlarına hızlı başladı.

25.02.2014 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Belediyesi U-14: 1 Seydişehir Gücü U-14: 0
Seydişehir Belediyesi U-16: 5 Seydişehir Gücü U-16: 1

Genç futbolcuların ilk maçı U-14 (Ufaklar 14 yaş altı) arasında 22 Şubat 2014 Cumartesi günü 60 evler stadında saat 12.00'de Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Gücü takımları arasında oynandı. Seydişehir Belediyesi U-14 Takımı antrenör Fikret Ünlü'nün yönetiminde, Serhat Eren Çakıllı, Sadettin Küsbeci, Berkay Can, Ahmet Taşlı, Seyit Ali Uçar, Mahir Çiğdem ,İsmail Aygün, Mustafa Gürsu, Kerimcan Dönmez, Mehmet Kürklü, Buğrahan Cura, Mikail Erbay, Mevlüt Yüksel, Muzaffer Kaya, Muhammet Durmaz ve Batuhan Bardakçı'dan oluştu. Oyun baştan sona centilmenlik içinde ve güzel bir atmosferde geçti. 20. dakikada Ahmet Taşlı'nın attığı gol skoru belirledi ve maç 1-0 Seydişehir Belediyesi U-14 Takımının galibiyeti ile son buldu.

İkinci maç ise U-16 takımları (Ufaklar 16 yaş altı) arasında 23 Şubat 2014 Pazar günü 60 evler stadında saat 12.00'de Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Gücü arasında oynandı.Seydişehir Belediyesi maça antrenör Fikret Ünlü'nün yönetiminde Hasan Duru, Emirhan Başal, Mücahit Harmancı, M.Furkan Duman, Mehmet Kıyıcı, U. Ahmet Kaya, Ali Başal, Abdurahman Çiğdem, Saltuk Altunel, Memiş Gül, M. Turan Küçük, Mehmet Kürklü, Osman Koyuncuoğlu, Yasin Koyun, Mahir Çiğdem ve Enes Sarıkır'dan oluşan takımla çıktı.

Oldukça yüksek tempoda geçen maçta Seydişehir Belediyesi U-16 Takımı adeta fırtına gibi esti.Seydişehir Belediyesi'nin gollerini 20 ve 60. dakikada Memiş Gül, 30. dakikada Saltuk Buğra Altunel ve 42 ve 45. dakikalarda M.Turan Küçük kaydetti.Seydişehir Belediyesi U-16 Takımı , Seydişehir Gücü U-16 Takımını 5-1 mağlup ederek sezonu ilk galibiyetini kazandı.

Seydişehir Belediyesi Spor Koordinatörü Orhan Özel sporcuların büyük çoğunluğunu Yaz Spor okullarından yetiştirildiğini ve gelecek için ümit vaat ettiklerini belirterek "Spora ve sporcuya verdiği önemle her zaman takımlarımıza olağan üstü imkanlar sunmaya çalışan ve desteklerini esirgemeyen başta Seydişehir Belediye Başkanımız Sn. Abdulkadir Çat'a, sporcularımızın yetişmelerinde emeği geçen antrenör Fikret Ünlü'ye, öğretmen ve ailelerine çok teşekkür ederiz" dedi.

Seydişehir Belediyesi U-14 takımı önümüzdeki hafta,01 Mart Cumartesi Günü Konya'da saat 12.00'de Tümosan Spor ile, Seydişehir Belediyesi U-16 takımı ise 02 Mart Pazar Günü saat 13.00'de 60 evler stadında Beyşehir Spor ile karşılaşacak olup, tüm sporseverler davetlidir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Genç Takımları Yeni Sezona Fırtına Gibi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement