Seydişehir Belediyesi Kuğulu Göletlerinde Temizlik Çalışması Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Kuğulu Göletlerinde Temizlik Çalışması Yapıyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri , kırsal ve merkez mahallerde yıpranan kaldırımları yenilemek ve yeni kaldırımlar yapmak için çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

12.09.2017 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir genelinde vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanılabilmesi amacıyla kaldırım yapım ve yenileme seferberliği başlatan Seydişehir Belediyesi, cadde ve sokakları kapsayan alanlarda kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.

Taraşçı Mahallesi, Kızılcalar Mahallesi , Ulukapı Mahallesi, Karakavak Mahallesinde kaldırım bulunmayan bölgelerde kaldırımlar yeniden yapılıyor , kaldırımı bulunan bölgelerde ise bakım ve onarım çalışmalarına devam ediliyor.

Yol ve kaldırım çalışmalarıyla yaya trafiğinde kolaylığı artırarak şehrin yaşam kalitesini ve modernizasyonunu yükseltmeye devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentin birçok farklı noktasında çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Özellikle şehrin genelinde alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarımızda hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarınI yapıyoruz. Bu çalışma döneminde birçok noktada kaldırım yenileme ve onarım çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.Seydişehir halkı hizmetin en güzelini hak ediyor"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Kuğulu Göletlerinde Temizlik Çalışması Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat ve Yozgat'a AFAD ekipleri gönderildi
    21:02 Tokat ve Yozgat'a AFAD ekipleri gönderildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremin ardından Amasya'dan 12 AFAD personeli ve 3 araç, Tokat ve Yozgat illerine görevlendirildi. Tokat'a 2 idareci, 5 arama kurtarma teknisyeni ve 2 tam donanımlı araç, Yozgat'a ise 5 arama kurtarma teknisyeni ve 1 tam donanımlı araç sevk edildi. Amasya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden toplamda 12 personel ve 3 araç, depremin etkilediği illerde görev yapacak.

  • Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı
    20:59 Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı

    Diyarbakır Müzesi ve özel bir okulun ortaklığı ile Dünya Sanat Haftası kapsamında müze bahçesinde yaklaşık 50 eserin yer aldığı resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergide, dünyaca ünlü ressamların yanı sıra öğrencilerin yaptığı resimler de sergilendi. Sergi, 18-21 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.


Advertisement