Seydişehir Belediyesi - Ziraat Bankası Voleybol Maçı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi - Ziraat Bankası Voleybol Maçı

Seydişehir Belediyesi - Ziraat Bankası Voleybol Maçı

Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı, Ziraat Bankası Spor Kulübü ile yaptığı karşılaşmayı 3-1 kazandı.

17.11.2017 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Erkekler 1.Ligi A Grubunda mücadele eden Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı Ziraat Bankası ligin 8 haftasında Seydişehir Belediye Spor Kulübü'nün konuğu oldu.

Seydişehir Kapalı Spor Salonunda oynanılan karşılaşmada tribünleri dolduran taraftarlar kardeşlik ve dostluk havasında geçen bir mücadele izledi.

Karşılaşmayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ziraat Bankası Alt Yapı Sorumlusu Hasan Fehmi Mehle, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Celal Bican ve çok sayıda taraftar izledi.

Dostluk havasında geçen mücadeleyi Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı 3-1 kazandı.
Karşılaşmanın setleri 25-19, 25-22, 18-25, 25-17 sonuçlandı.

Kardeşlik ve dostluk havasında geçen bir karşılaşma izlediklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"her iki takımımızın sporcularını hocalarını kutluyorum. Dostluk ve kardeşlik havasında geçen bir maç çıkardılar. Çekişmeli geçti. Ben takımızı yalnız bırakmayan Seydişehirli taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı antrenörü Süleyman Kılın ise, ;"İki taraf oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Taraftarlarımızı biz maçlarımızda hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Onlardan aldığımız moral ve motivasyon bizim için çok önemli kendilerine teşekkür ediyorum. Voleybola heyecan katan bir müsabaka oldu" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi - Ziraat Bankası Voleybol Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement