Seydişehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Seydişehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü Etkinlikleri

Seydişehir\'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü Etkinlikleri

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Mili Birlik Günü programı çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

15.07.2017 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Mili Birlik Günü programı çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü öğrencileri spor gösterileriyle başlayan, tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez, kum sanatı gösterileri ile devam eden 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik günü öğrencilerin tiyatro gösteri ve şiir okumaları gerçekleştirildi. 15 Temmuz Şehidi Muhsin Kiremitçi'nin isminin verildiği Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi öğrencilerinin, "Geçmişten Günümüze Türkiye" isimli tiyatro gösteri ile başlayan programda farklı liselerde eğitim öğretim gören öğrencilerin kaleme aldığı 15 Temmuz Darbe Girişimi konulu şiirlerini seslendirmesi ile son buldu.

Program sonunda 15 Temmuz Milli İrade Meydanında nöbete devam eden vatandaşlara Seydişehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Müftüsü Kemal Demirel ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydişehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement