Seydişehir'de Ramazan Eğlenceleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Seydişehir'de Ramazan Eğlenceleri Devam Ediyor

Seydişehir\'de Ramazan Eğlenceleri Devam Ediyor

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi’nin, Ramazan ayı münasebetiyle düzenlediği etkinlikler Ortakaraören ve Kumluca mahallerinde devam etti.

22.06.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi'nin, Ramazan ayı münasebetiyle düzenlediği etkinlikler Ortakaraören ve Kumluca mahallerinde devam etti.

Ortakaraören ve Kumluca mahallerinde düzenlenen Ramazan etkinlikleri programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türk tarihinde ve İslam dini değerlerinde çok güzel hasletler olduğunu ifade etti. Başkan Tutal, "İnsanların Ramazan'ın bereketi ve rahmeti ile günahlardan arındığı, manevi duyguların yoğunlaştığı bir ay. Kardeşlik duygularının pekiştiği güzel ortamların oluştuğu bir ay. Çocukla, eşle, akrabayla, dostla bir arada eğlendiğimiz, güldüğümüz, iftarlar açtığımız güzel programlar sergilediğimiz, kaynaşmanın birlik ve beraberliğin pekiştiği ay, bu ay" dedi.

Daha önce Seydişehir merkezde yapılan programları geçen yıl büyük mahallelerde icra ettiklerini kaydeden Başkan Tutal, "Bu yıl bütün mahallerimizde programlar yapıyoruz. Şehir merkezindeki çocuklarımız, eşlerimiz, annelerimiz, hanım kardeşlerimiz, nasıl gülüp oynadı ise mahallelerimizin tamamındaki çocuklarımızda aynı havayı teneffüs etmesi aynı birlikteliğin sağlaması amacıyla programlarımızı devam ettiriyoruz. Ramazan ayında 55 mahallemizin tamamında çocuklarımız aynı programları izlemiş olacaklar. Ben Ramazan ayımızın birlik, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olması İslam coğrafyasındaki akan kanların dinmesi, kardeşliğin pekişmesi ve bu ayın manevi bereketinden hepimizin üst düzeyde faydalanması dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu

Etkinlik, ilahi sanatçısı Hasan Dursun verdiği konser ve meddah, Hacivat, Karagöz, illüzyon gösterileri ile son buldu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydişehir'de Ramazan Eğlenceleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement