Seydişehir'de Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'de Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Seydişehir ilçesine bağlı Kesecik Mahallesi Şehit Emre Horoz Ortaokulu salonunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergisi açıldı.

09.05.2018 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir ilçesine bağlı Kesecik Mahallesi Şehit Emre Horoz Ortaokulu salonunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergisi açıldı.

Okul Müdürü Şenol Söyleyici, TÜBİTAK tarafından desteklenen 4006 Bilim Fuarı'nın öğrencilerin bilimsel düşüncelerini geliştirdiğini ve bu fuarı geleneksel hale getireceklerini ifade etti.

Kaymakam Aydın Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknolojinin gelişmesi ile artık köylerin birer bilim merkezi haline geldiğini söyledi.

Bilim şenliklerinin köylere kadar inmesinin gurur verici olduğunu belirten Erdoğan, "Artık günümüzde gelişen teknoloji milli eğitimimizdeki dönüşümü ortaya çıkarması bakımından önemli. Artık bilim şenlikleri köylerimize kadar indi. Çocuklarımızdaki bilim ışığı ve bilgilerin açığa çıkması bakımından da hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Köylerimize kadar inen bilim şenliklerinden geleceğimiz adına da umutluyuz." dedi.

Proje Yöneticisi Özlem Geyik, fuarda 28 projenin sergilendiğini kaydederek, katılımcılara sergideki teknolojiler hakkında bilgiler aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seydişehir'de Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement