Seydişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'den Kısa Kısa

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığındaki komisyon üyeleri, "Güvenli Okul-Güvenli Eğitim" projesi kapsamında okul denetimleri yaptı.

06.11.2017 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığındaki komisyon üyeleri, "Güvenli Okul-Güvenli Eğitim" projesi kapsamında okul denetimleri yaptı.

Kaymakam Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, projeyle ilçede bulunan okullarda öğrenim gören öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim görmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Çocukların korunmasına yönelik denetim kapsamında inceleme yaptıklarını aktaran Erdoğan, şöyle konuştu:

"Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mahmut Esat Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek okul içi ve çevresinde güvenlik, tertip düzen konularında tespit ve değerlendirmelerde bulunduk. Okul önlerinde öğrencilere ve ailelere okul çevrelerinde yaşayabilecekleri olası tehlikelere karşı önlemleri inceledik."

Denetime, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Sokak hayvanlarına barınak yapılacak

Seydişehir Belediyesi makine parkında bulunan 40 metrekarelik alan üzerinde kurulacak hayvan barınağının çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı yazılı açıklamada, barınakta 20 kulübe olacağını belirtti.

Barınağın en kısa zamanda tamamlanacağını aktaran Tutal, "Sokak hayvanları, veteriner hekim kontrolünde kısırlaştırılacak. Bu işlemin ardından 10 gün hayvanların bakımı görevliler tarafından yapılacak ve ardından doğal hayata bırakılacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seydişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement