Seydişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'den Kısa Kısa

Seydişehir\'den Kısa Kısa

Seydişehir Belediyesi tarafından 8 mahalledeki 8 parka spor aletleri yerleştirildi.

01.12.2017 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Belediyesi tarafından 8 mahalledeki 8 parka spor aletleri yerleştirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal gazetecilere yaptığı açıklamada Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen 8 yerleşim yerinde başlattıkları park çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Bu parkların daha fonksiyonel olması için içine spor aletleri de yerleştirdiklerini ifade eden Tutal, "Söz verdiğimiz gibi, merkez mahallelerdeki hizmetleri kırsal mahallelere de götürüyoruz. 8 kırsal mahallemize fitness spor aletlerinin montajını tamamlayarak hizmete sunduk. Güle güle kullansınlar. Hemşehrilerimiz uzak yakın demeden hizmetin en iyisine layıktır. Bizlerde hizmette onlara layık olmaya çalışıyoruz." dedi.

Kaymakam Erdoğan'a ziyaretler

Türkiye Muharip Gaziler ve Şehitler Derneği Konya Şubesi Başkanı Mustafa Buğur, Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Aydın Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Erdoğan, ziyarette, şehit ve gazilerin kendilerinin yanında ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Her zaman onların yanlarında olduklarını ifade eden Erdoğan, "Tabi bize düşen bu şehitlerin fedakarlıklarını her zaman hatırlamak, her zaman onları hayırla yad etmektir. Mevcut gazilerimize, şehit yakınlarımıza destek olmaktır. Çünkü onların çabalarıyla bu vatanda barış, birlik ve kardeşlik içerisinde yaşıyoruz. O yüzden bizde her zaman şehit ve gazi derneklerimize destek olacağız." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Şube Başkanı Buğur, dernek adına Kaymakam Erdoğan'a plaket verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seydişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement