Seydişehir'den kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'den kısa kısa

Seydişehir\'den kısa kısa

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Şehit Emin Bozkurt'un ailesiyle iftar yaptı.

08.04.2022 11:45  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Şehit Emin Bozkurt'un ailesiyle iftar yaptı.

Pişkin, Mesudiye Mahallesi'nde yaşayan yaşlılığa bağlı hastalıkları nedeniyle düzenlenen iftar programına katılamayan Mustafa (86) ile Fatma Bozkurt (79) çiftinin evlerine misafir oldu.

Şehit ailesiyle yapılan iftarın ardından açıklamada bulunan Pişkin, "Bize gelemeyene biz gideriz. Kendilerine kapılarını bizler açtıkları için teşekkür ediyorum."dedi.

Şehit ailesi de Pişkin'e teşekkür etti.

Seydişehir'de lavrayla mücadele çalışması başladı

Seydişehir Belediyesi, kentteki haşerelere karşı ilaçlama çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, ekiplerin sinek ve haşerelere karşı şehir merkezi ve kırsal mahallelerde su birikintileri, bataklık, çöp alanları, kanallar ve gübrelik alanlarda ilaçlama yaptığını belirtti.

İlçenin her noktasında hijyen ve temizliği sağlamak için aralıksız çalışmaların sürdüğüne dikkat çeken Tutal, "Bahar aylarının başlamasıyla sivrisinek ve haşerelere karşı halk sağlığının korunması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve birçok bulaşıcı hastalığı kontrol altına almak amacıyla hizmet vermeye devam ediyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seydişehir'den kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement