Seydişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'den Kısa Kısa

Seydişehir\'den Kısa Kısa

Seydişehir ilçesinde iftar programı düzenlendi.

23.06.2017 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir ilçesinde iftar programı düzenlendi.

Eti Alüminyum A.Ş. Koordinatörü Şaban Cengiz, iftar programında yaptığı konuşmada, şehrin yöneticileriyle iletişimin güçlendirilmesi için bu tarz organizasyonların önemli olduğunu belirterek, şimdiden herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladığını kaydetti.

İftar programına, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı Tutal, vatandaşlarla bayramlaştı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı dolayısıyla halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Tutal, yaptığı konuşmada, halk pazarında satış yapan esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunmak ve bayramlarını kutlamak için ziyaretler yaptığını söyledi.

Bayram için gerekli önlemlerin alındığını ifade eden Tutal, şöyle konuştu:

"Yaşanacak her türlü olumsuzluğa anında müdahale edecek şekilde, belediye çalışanlarımız pek çok noktada görev yapıyor. Zabıta ekiplerimiz tarafından yapılan denetimler sırasında da, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için, bu yıl da denetimlerimizi sıklaştırdık. Gerek esnafımız, gerekse vatandaşlarımızdan, yaşanan her türlü olumsuzluk karşısında bizleri aramalarını istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seydişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement