Seydişehir Kalkınma Şöleni 10-15 Ağustos'da - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Kalkınma Şöleni 10-15 Ağustos'da

Seydişehir Kalkınma Şöleni 10-15 Ağustos\'da

Seydişehir Belediyesi Kalkınma Şöleni 10-15 Ağustos tarihleri arasında Kuğulu mesire alanında düzenlenecek.

12.07.2018 09:12  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şölen boyunca Seydişehir'in kültür ve tarihi tanıtımı yapılırken , birbirinden ünlü sanatçılar Seydişehirlilerle buluşacak.

Geçen yıl ilki gerçekleştirilen kalkınma şölenin bu yıl ikincisini düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;10-15 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceğimiz şölende ilçemizin tanıtımını hedefliyoruz. 6 gün sürecek şölenimizde yarışmalar, animasyon gösterileri, folklor gösterileri ve sevilen sanatçıların konserleri olacak. Doğal güzellikleri ile Kuğulu Park'ta gerçekleştireceğimiz Kalkınma ŞölenimizeSeydişehirli hemşehrilerimizi, çevre ilçelerimizi ve Seydişehir'i görmek isteyen, özlem duyan herkesi davet ediyorum" dedi.

10- 15 Ağustos tarihleri arasında Kuğuluda düzenlenecek olan kalkınma şöleni kapsamında sahne alacak sanatçılar ise Mustafa Ceceli, Esat Kabaklı, İsmail Altunsaray ,Uğur Işılak, Hüseyin Kağıt, Grup İmera, gibi isimler olduğu belirtildi.

Ayrıca Kalkınma Şöleninde Leblebi, Karpuz ve Çilek Günleri, Okçuluk, Binicilik,Lunapark gibietkinliklerinde yer alacağı kaydedildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Kalkınma Şöleni 10-15 Ağustos'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement