Seydişehir Kalkınma Şöleni 10-15 Ağustos'ta - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Kalkınma Şöleni 10-15 Ağustos'ta

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi Kalkınma Şöleni 10-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

12.07.2018 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Kalkınma Şöleni 10-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geçen yıl ilki gerçekleştirilen kalkınma şöleninin bu yıl ikincisini düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "10-15 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceğimiz şölende ilçemizin tanıtımını hedefliyoruz. 6 gün sürecek şölenimizde yarışmalar, animasyon gösterileri, folklor gösterileri ve sevilen sanatçıların konserleri olacak. Doğal güzellikleri ile Kuğulu Park'ta gerçekleştireceğimiz Kalkınma Şölenimize Seydişehirli hemşehrilerimizi, çevre ilçelerimizi ve Seydişehir'i görmek isteyen, özlem duyan herkesi davet ediyorum" dedi.

Kalkınma Şöleni kapsamında sahne alacak sanatçıların ise Mustafa Ceceli, Esat Kabaklı, İsmail Altunsaray, Uğur Işılak, Hüseyin Kağıt, Grup İmera gibi isimler olduğu belirtildi. Ayrıca Kalkınma Şöleninde leblebi, karpuz ve çilek günleri, okçuluk, binicilik, lunapark gibi etkinliklerinde yer alacağı kaydedildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seydişehir Kalkınma Şöleni 10-15 Ağustos'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı
    11:12 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilen 7'si çocuk toplam 14 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • Avukatlar Ankara'da Büyük Savunma Yürüyüşüne Hazırlanıyor
    11:11 Avukatlar Ankara'da Büyük Savunma Yürüyüşüne Hazırlanıyor

    İstanbul Barosu, Türkiye Barolar Birliği'nin düzenleyeceği Büyük Savunma Yürüyüşü'ne katılmak için 27 Nisan'da Ankara'ya gidecek. İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç, avukatların sorunlarını dile getirmek ve meslek onurunu savunmak amacıyla yürüyüşe katılacaklarını duyurdu.

  • Yapay Zeka, Oftalmoloji Sınavında Doktorları Geride Bıraktı
    11:10 Yapay Zeka, Oftalmoloji Sınavında Doktorları Geride Bıraktı

    Cambridge Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından yapılan bir araştırmada, yapay zeka modelleri ve doktorlar arasında oftalmoloji sınavı düzenlendi. GPT-4, 87 sorudan 60'ını doğru yanıtlayarak diğer rakiplerini geride bıraktı. Ancak, araştırmacılar yapay zekanın hala tam olarak yeterli olmadığını belirtti.

  • Meta AI, Llama 3 ile büyük bir güncelleme sundu
    11:09 Meta AI, Llama 3 ile büyük bir güncelleme sundu

    Meta, yapay zeka asistanı Meta AI için Llama 3 tabanlı bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile Meta AI, daha fazla ülkede kullanılabilecek ve Instagram, Facebook gibi sosyal medya platformlarına adapte olabilecek. Ayrıca Llama 3 güncellemesiyle birlikte Meta AI, Google ve Bing destekli arama sonuçları gösterebilecek, görüntü oluşturma süresi kısaldı ve görüntüleri gerçek zamanlı olarak GIF'e dönüştürebiliyor. Şirket ayrıca Meta AI'ı platformlarına entegre etmeyi ve Meta Quest VR gözlüklerinde kullanılabilir hale getirmeyi hedefliyor.

  • İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi
    11:06 İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

    İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi.


Advertisement