Seydisehirhaber'in Geleneksel İftar Buluşması - Son Dakika
Güncel

Seydisehirhaber'in Geleneksel İftar Buluşması

Seydisehirhaber\'in Geleneksel İftar Buluşması

Seydisehirhaber haber sitesinin ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği iftar programının ikincisi bu yıl yaptı.

23.07.2012 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geleneksel hale gelen İftar programında Seydişehir'de ikamet eden ve gurbette bulunan yazarları buluştu.

Derya et mangal tesislerinde buluşan Seydişehirhaber sitesi köşe yazarları ve haber ekibinin buluştuğu İftar programına Seydişehir Kaymakam Kemal İnan katıldı.

İftar programına Seydisehirhaber köşe yazarları ve haber ekibinden "Köşe yazarı Ali Erkan Kavaklı, Köşe yazarı Hakkı Balcı, Almanya'dan izine gelen gurbetçi yazar Abdullah Avcu, Almanya'dan izine gelen gurbetçi yazar Mehmet Erkan, Köşe yazarı Hacı Halim Kartal, Sultanbeyli belediye başkan yardımcısı Köşe yazarı Avukat Görgün Özcan, Seydisehir Haber Müdürü İsmail Sünbül, Özseydişehir Gazetesinden Murat Zeybek, Fahri Kubilay" katıldı.

Mübarek Ramazan ayında iftarda bir arada olmanın ayrı bir mutluluk sebebi olduğunu söyleyen Seydişehirhaber Genel Yayın Yönetmeni Fahri Kubilay "Bizleri kırmayıp Davetimizi kabul ederek buraya iştirak eden Seydişehir Kaymakamımız Kemal İnan beye, Seydişehir içinden ve ilçe dışından davetimize iştirak eden değerli yazarlarımıza teşekkür ediyorum. 9 yıla yaklaşan yayın hayatımızda güzide bir ekiple yolumuza devam ediyoruz, İlkeli ve seviyeli gazetecilik anlayışı ilçemizin sorunlarına ayna olmakta bizlere destek olan değerli yazarlarımıza bizleri kırmayıp buraya kadar geldikleri için teşekkür ederim. 9 yıldır hep birlikte hizmet etmenin Sizlerle bir arada orucumuzu açmak bizler için önemli. Çünkü biz biliyoruz ki birlik ve beraberlikten kuvvet doğar. Biz bugünkü gücümüzü bu birlik ve beraberliğimize borçluyuz" dedi.

İftar katılanlar daha sonra uzun süre Seydişehir gündemini ve yapılması gerekenler hakkında sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydisehirhaber'in Geleneksel İftar Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement