Şeyh Edebali Edebiyat Mektebi ve Medeniyet Söyleşileri Projesi - Son Dakika
Yaşam

Şeyh Edebali Edebiyat Mektebi ve Medeniyet Söyleşileri Projesi

Şeyh Edebali Edebiyat Mektebi ve Medeniyet Söyleşileri Projesi

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Şeyh Edebali Edebiyat Mektebi ve Medeniyet Söyleşileri Projesi’ kapsamında lise öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmeye yönelik çalışma programı gerçekleştirildi.

01.11.2017 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Şeyh Edebali Edebiyat Mektebi ve Medeniyet Söyleşileri Projesi' kapsamında lise öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmeye yönelik çalışma programı gerçekleştirildi.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programa Bilecik Vali yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Şair Nurullah Genç, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşması yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, projeye başlama sebeplerinin gençler olduğunu ifade ederek, "Biz eğitim camiası olarak malik ordusunun bir ferdi olarak gözlerinizde ışıltı yüreklerinizde sevgi zihinlerinizde farklılık oluşturarak ufkunuzu açabilmek için yola çıktık. ve Peyami Safa'nın bir sözünde nokta kadar menfaate virgül kadar iyiyim. İdealimiz noktasında dalmak istediğimiz ya da hiçbir zaman eğilmeden dosdoğru bir şekilde ilerleyebilmesini istiyoruz bütün amacımız bütün gayemiz bu" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Akademisyen ve Şair Prof. Dr. Nurullah Genç tarafından Medeniyet Söyleşisi gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen söyleşi sonrası, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından Genç'e hediye verilmesi ardından program sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Şeyh Edebali Edebiyat Mektebi ve Medeniyet Söyleşileri Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement