Seyir halinde cep telefonundan canlı yayın yaparken otomobil devrildi: 8 yaralı - Son Dakika
Güncel

Seyir halinde cep telefonundan canlı yayın yaparken otomobil devrildi: 8 yaralı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, seyir halindeyken sosyal medyada canlı yayın yapan sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

06.11.2020 15:37  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobille seyir halindeyken cep telefonundan canlı yayın yapan Mehmet Y, Ceylanpınar- Akçakale kara yolunun 40. kilometresinde aracın kontrolünü kaybetti. Otomobilin şarampole devrilmesi sonucu aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi yaralandı.

"TAŞA GELDİM, TOPARLAYAMADIM"

Sağlık ekiplerince Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan Mehmet Y, AA muhabirine kaza anına ilişkin, "Direksiyon hakimiyetini kaybettim, şarampole uçtum, taşa geldim toparlayamadım. Arabada 8 kişiydik, eşim ve 2 çocuğum ağır yaralı." dedi.

CANLI YAYINDA SÜRÜCÜYÜ UYARMIŞ

Sosyal medyada yer alan videoda, küçük yaşta bir çocuğun otomobilin ön koltuğunda emniyet kemersiz seyahat ettiği, sürücünün sürekli hız kadranı ile çevreyi gösterdiği görülüyor.

Canlı yayını izleyen bir kişinin ise "Yavaş git yeğenlerim var arabada." şeklindeki uyarısı dikkati çekiyor. Görüntünün son kısmında ise aracın yoldan çıkmaya başladığı anlar yer alıyor.

Seyir halinde cep telefonundan canlı yayın yaparken otomobil devrildi: 8 yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seyir halinde cep telefonundan canlı yayın yaparken otomobil devrildi: 8 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kara: sadece cahillik bunun gibi çok cahil canlı yayın yapan 32 0 Yanıtla
  • hakan: devlet yetkililer sosyal medya rezaletine bir son vermeli herkezin elinde bir telefon her haltı yayınlıyorlar teknolojiyi akıllı kullanırsan faydalı ama insanlar teknolojiye esir olmuş gereksiz boş işlerle uğraşıyorlar 0 0 Yanıtla
  • XXL: EHLİYETİNE EL KOYUP AĞIR BİR PARA CEZASIDA VERİN BÖYLELERİNE ŞİMDİ DE BU MODA OLDU 0 0 Yanıtla
  • dumrul: ehliyetini süresiz alın. canlı canlı başka can yakmasın 0 0 Yanıtla

Advertisement