Seyit Torun: "11 Büyükşehir Belediye Başkanımızın Tamamı, Sayın Genel Başkanımızı Ziyaret Ederek Desteklerini İfade Ettiler. - Son Dakika
Güncel

Seyit Torun: "11 Büyükşehir Belediye Başkanımızın Tamamı, Sayın Genel Başkanımızı Ziyaret Ederek Desteklerini İfade Ettiler.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’li Belediye Başkanları ile toplantısının ardından; “Ama, 11 büyükşehir belediye başkanımızın tamamı, Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ederek; desteklerini ifade ettiler, yanlarında olduğunu ifade ettiler. Her türlü alacağı kararda da yanında olduklarını söylediler” dedi.

04.03.2023 13:35  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'li Belediye Başkanları ile toplantısının ardından; "Ama, 11 büyükşehir belediye başkanımızın tamamı, Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ederek; desteklerini ifade ettiler, yanlarında olduğunu ifade ettiler. Her türlü alacağı kararda da yanında olduklarını söylediler" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'li belediye başkanları ile toplantısının ardından açıklama yaptı. Torun, şunları söyledi:

"Bugün, 11 büyükşehir belediye başkanımızın 10'u; Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ettiler. Hatay'daki depremden dolayı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız katılamadı. O, yoğun bir çalışma içerisinde. Ama, 11 büyükşehir belediye başkanımızın tamamı, Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ederek; desteklerini ifade ettiler, yanlarında olduğunu ifade ettiler. Her türlü alacağı kararda da yanında olduklarını söylediler.

Ardından da değerlendirmeye geçildi. Burada da özellikle deprem bölgesinde büyükşehir belediye başkanlarımızın yaptığı katkılar, destekler… Kahramanmaraş'ta, Adıyaman'da, Hatay'da ve diğer deprem bölgelerinde büyükşehir belediye başkanlarımız yaptıkları hizmetleri aktardılar. Belli bir sohbet havasında geçti. Ardından da ayrıldılar."

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları'nı bugün Genel Merkez'deki makamında kabul etti. Görüşmeye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu katıldı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise bölgede deprem sonrası yürütülen çalışmalar nedeniyle toplantıya katılmadı. Kılıçdaroğlu'na görüşmede; CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun eşlik etti.

Seyit Torun: "11 Büyükşehir Belediye Başkanımızın Tamamı, Sayın Genel Başkanımızı Ziyaret Ederek Desteklerini İfade Ettiler.
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Seyit Torun: '11 Büyükşehir Belediye Başkanımızın Tamamı, Sayın Genel Başkanımızı Ziyaret Ederek Desteklerini İfade Ettiler. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement