Seyit Torun, 25 Mart'ta Yapılacak CHP Belediye Başkanları Buluşmasını Değerlendirdi: Amacımız, Seçimlere Start Vermeden Belediye Başkanlarımızla... - Son Dakika
Güncel

Seyit Torun, 25 Mart'ta Yapılacak CHP Belediye Başkanları Buluşmasını Değerlendirdi: Amacımız, Seçimlere Start Vermeden Belediye Başkanlarımızla...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun; CHP’li tüm belediye başkanlarının, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında 25 Mart Cumartesi günü yapacakları toplantıyı değerlendirdi. Torun, “Amacımız, seçimlere start vermeden; belediye başkanlarımızla karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak. Seçim kampanyasında ne şekilde çalışacağız ve nasıl katkıda bulunacaklar, bu süreçte neler yapılacak… Bunları aktaracağız, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunacağız” dedi.

21.03.2023 17:10  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: MAHİR BAĞIŞ/ Kamera: FATİH NAZIM EFE

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun; CHP'li tüm belediye başkanlarının, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında 25 Mart Cumartesi günü yapacakları toplantıyı değerlendirdi. Torun, "Amacımız, seçimlere start vermeden; belediye başkanlarımızla karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak. Seçim kampanyasında ne şekilde çalışacağız ve nasıl katkıda bulunacaklar, bu süreçte neler yapılacak… Bunları aktaracağız, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunacağız" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun; CHP'li tüm belediye başkanlarının 25 Mart Cumartesi günü, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Ankara'da yapacağı toplantıyı değerlendirdi.

Torun, Gaziantep'te; ANKA Haber Ajansı'na şunları söyledi:

"25 Mart Cumartesi günü, sabah 10.30'da başlayan ve 15.00'da bitecek şekilde programladığımız, Belediye Başkanları Buluşması'nı gerçekleştireceğiz. Amacımız, seçimlere start vermeden; belediye başkanlarımızla karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak. Seçim kampanyasında ne şekilde çalışacağız ve nasıl katkıda bulunacaklar, bu süreçte neler yapılacak… Bunları aktaracağız, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunacağız. Ardından da Sayın Mansur Yavaş, Sayın Ekrem İmamoğlu ve Sayın Genel Başkan; Belediye Başkanlarımıza hitap edecekler.

Bütün Belediye Başkanlarımız, örügütümüz hep beraber sahada olacağız. 'Yerelden genele köprüyü kuracağız' dedik. Onların başarısı çok kıymetli. Pandemide, selde, yangında ve şimdi de depremde en zor günlerinde vatandaşlarımızın yanında oldular. Bölgedeki, kendi belediye sınırları içindeki sorunları çözdüler. Vatandaşımızın geçmişten bugüne biriken bütün problemlerini çözdüler. Altyapısı ile üst yapısı ile gerçekten olağanüstü hizmet verdiler. Elbette yereldeki başaramızı, bir şekliyle genele taşıyacağımızı bir şekilde ifade edecekler.

Her bir belediye başkanımız sadece kendi bölgesinde değil, değişik illerde, ilçelerde, beldelerde de görevlendirilecekler. Sadece kendi belediye sınırları içinde değil; kendi illerinde ilçelerinde değil, diğer illerimizde de çalışmalarını, süreci yönetmelerini istiyeceğiz."

Seyit Torun, 25 Mart\'ta Yapılacak CHP Belediye Başkanları Buluşmasını Değerlendirdi: Amacımız, Seçimlere Start Vermeden Belediye Başkanlarımızla...
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Seyit Torun, 25 Mart'ta Yapılacak CHP Belediye Başkanları Buluşmasını Değerlendirdi: Amacımız, Seçimlere Start Vermeden Belediye Başkanlarımızla... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement