Seyitgazili Öğrencilerden Duygulandıran Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Seyitgazili Öğrencilerden Duygulandıran Ziyaret

Seyitgazili Öğrencilerden Duygulandıran Ziyaret

Seyitgazi’de bulunan Şehit Kamil Üngör Ortaokulu öğrencileri, Ayvalı köyüne giderek okullarına ismi verilen şehidin önce kabrini ziyaret etti, ardından da anne ve babasını ziyaret ederek ellerini öptü.

15.04.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyitgazi'de bulunan Şehit Kamil Üngör Ortaokulu öğrencileri, Ayvalı köyüne giderek okullarına ismi verilen şehidin önce kabrini ziyaret etti, ardından da anne ve babasını ziyaret ederek ellerini öptü.

14 Nisan 2001 tarihinde Bingöl'ün Genç ilçesi Yazıkonak bölgesinde teröristlerin hain pususunda hayatını kaybeden Jandarma Komando Onbaşı Kamil Üngör, şehit düşüşünün 14'üncü yılında, ismini vermiş olduğu okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından unutulmadı.

Ayvalı köyüne giden ve aralarında Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, Şehit Kamil Üngör ortaokulu Müdürü Cihan Ötün ve öğrenciler, baba Mehmet Üngör tarafından şehidin mezarı başında karşılandı. Mezar başında Seyitgazi Yeni Cami İmamı Şükrü Kara tarafından Kur'an-ı Kerim okundu, cami müezzini Halil Şahan tarafından öğrencilere şehitlik anlatıldı.

Ardından baba Mehmet ve anne Hacer Üngör, şehit oğullarını anlatıp evlerinde oluşturdukları köşeyi ziyaretçilere gösterdi. Şehidin son yazdığı mektubu gösteren anne Hacer Üngör, gözyaşları döküp oğluna kına yakıp askere nasıl gönderdiğini, nasıl ölüm haberini aldığını anlattı. Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı ise ziyarette "Sizin evladınız bizim evladımızdır. Bu çocuklarımız oğlunuzun ismiyle büyüyerek bu vatana hayırlı bir evlat olacaklar. Bizler her zaman sizlerin yanındayız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seyitgazili Öğrencilerden Duygulandıran Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Bisiklet Tutkunları İçin AKRA Gran Fondo Yarışı
    15:28 Antalya'da Bisiklet Tutkunları İçin AKRA Gran Fondo Yarışı

    Antalya'da 27-28 Nisan'da düzenlenecek olan 'AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum' adlı yol bisikleti yarışı, bisiklet ve adrenalin tutkunlarını bir araya getirecek. Yarışa birçok ülkeden bisikletçi katılacak ve Eşpedal Derneği'nden 10 görme engelli sporcu da tandem bisikletleriyle yarışacak. Organizasyon, bisiklet turizmine dikkat çekmeyi amaçlıyor.

  • DÜFAM Laboratuvarı'nda Fındık Üreticileri İçin Model Fabrika Kuruldu
    15:24 DÜFAM Laboratuvarı'nda Fındık Üreticileri İçin Model Fabrika Kuruldu

    Düzce Üniversitesi Fındık Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜFAM) Laboratuvarı'na kurulan model fabrikada üreticiler, hasat ettiği fındığı işleyerek katma değeri yüksek ürün haline getirebilecek. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından finanse edilen proje kapsamında kurulan model fabrikada, üreticiler fındığı işleyerek kendi işlerinin patronu olabilecek ve ülkeye daha fazla katma değer sağlayabilecekler.

  • Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Karpaz-Trabzon Gönül Köprüsü Veteranlar Futbol Maçı düzenlendi
    15:23 Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Karpaz-Trabzon Gönül Köprüsü Veteranlar Futbol Maçı düzenlendi

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile olan bağlarını güçlendirmek amacıyla 'Karpaz-Trabzon Gönül Köprüsü Veteranlar Futbol Maçı' düzenledi. İlk maçta Akçaabat Sebat Veteranlar Futbol Takımı ile Kıbrıs Karpaz Masterleri Derneği 3-3 berabere kaldı. Organizasyon kapsamında yarın Trabzon Veteranlar Futbol Takımı ile Karpaz Masterleri Derneği arasında bir maç daha oynanacak.

  • Perşembe Belediyesi, yeni dönemde çalışmalara başladı
    15:18 Perşembe Belediyesi, yeni dönemde çalışmalara başladı

    Perşembe Belediyesi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Cihat Albayrak başkanlığında yapılan toplantıda, meclis üyeleri ve ekip arkadaşlarıyla birlikte Perşembe için çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi. Toplantıda yapılan oylamada ise başkan vekilliği, katip üyelikleri ve komisyon üyelikleri belirlendi.

  • Özgür Özel:
    15:17 Özgür Özel: "Bu Bir Zafer Değil, Görevdir. Parti İktidar Olduğunda Zafere Dönüşecektir"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Biz bunu bir zafer olarak görmüyoruz. Evet bir başarıdır, önemli bir başarıdır ama zafer değildir, görevdir. Görev önümüzdeki ilk seçimlerde parti iktidar olduğunda, bu iktidar değiştiğinde ancak zafere dönüşecektir. Elimizde belediyeleri yönetme, rantı yönetme, gençleri ve kendi evlatlarımızı, yakınlarımızı bir takım makamlara getirme, yandaşlarımızı zengin etme fırsatı yakalamadık arkadaşlar. Biz tarihin akışını değiştirme fırsatını yakaladık. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, cumhuriyetin tarihini yeniden yazma fırsatını yakaladık. Bu yüzden sadece partimizle, sadece biz bize, sadece ‘Yetkiyi aldık, biz yönetiriz’ değil; yetkiyi kimden aldığımızı biliyoruz” dedi.

  • CHP Bursa Belediye Başkanları Yerel Yönetimler Çalıştayı'na Katıldı
    15:17 CHP Bursa Belediye Başkanları Yerel Yönetimler Çalıştayı'na Katıldı

    Bursa'da CHP'den belediye başkanı seçilen 5 belediye başkanı ve CHP Bursa İl Başkanı, Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katıldı. Çalıştayda seçim sürecindeki deneyimler ve belediye başkanlarının yapacağı çalışmalar ele alınıyor.

  • Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan-Ermenistan Sınır Delimitasyon Komisyonu'nun Kararını Memnuniyetle Karşıladı
    15:15 Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan-Ermenistan Sınır Delimitasyon Komisyonu'nun Kararını Memnuniyetle Karşıladı

    Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan-Ermenistan Sınır Delimitasyon Komisyonu'nun, 30 yıldır işgal altında bulunan dört köyün Azerbaycan'a iadesi ve delimitasyon çalışmalarının devamı konusunda uzlaşmaya varılmasını memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi. Bu olumlu gelişme, nihai barış anlaşmasının imzalanması yolunda önemli bir adımdır.

  • Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği, Aliağa'daki Gemi Söküm Sektörü Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacak
    15:13 Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği, Aliağa'daki Gemi Söküm Sektörü Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacak

    Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER), Aliağa Belediyesi CHP Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül'ün meclis toplantısında Aliağa'daki gemi söküm sektöründen 'uyuşturucu trafiğinin durağı' şeklinde söz etmesi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

  • Zonguldak Belediyesi'nin Borcu 1 Milyar 153 Milyon TL
    15:13 Zonguldak Belediyesi'nin Borcu 1 Milyar 153 Milyon TL

    CHP'li Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, AKP'den devralınan belediyenin borcunun 1 milyar 153 milyon 308 bin 77 lira olduğunu açıkladı. Erdem, belediyenin borçlarını belediye binasına astığı pankartla kamuoyuna duyurdu.


Advertisement