Seyitli Pazaryerinin Temeli Atıldı - Son Dakika
Güncel

Seyitli Pazaryerinin Temeli Atıldı

Seyitli Pazaryerinin Temeli Atıldı

Yunusemre Belediyesi, Seyitli Mahallesinde vatandaşın en büyük taleplerinden biri olan pazaryerinin temelini törenle attı.

18.03.2019 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, Seyitli Mahallesinde vatandaşın en büyük taleplerinden biri olan pazaryerinin temelini törenle attı. Törende konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Hizmetlerin devamı gelecek." dedi.

Seyitli Mahallesi'nde pazaryerinin temeli törenle atıldı. Törene Yunusemre Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, MHP Yunusemre İlçe Başkanvekili Bayram Tokgöz, AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı İlkcan Durmaz, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 400 metrekare alana sahip ve üstü kapalı olacak pazaryerinin mahallenin en büyük ihtiyacı gidereceğini kaydeden Seyitli Muhtarı Hüseyin Kırgöz, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Yunusemre Belediyesi'nin mahalleye güzel hizmetler kazandırdığını belirtti. Kırgöz konuşmasında, "Beş senede Büyükşehir Belediyesi 2 km kabristan yolunu yaptı. Deremiz komple temizlendi. Köprü yaptık. Ayrıca bizim karşı mahallenin 15 senedir süren su sorununu düzeltti. Yunusemre Belediyemizin de yaptığı hizmetler var. Türkiye'de gönül belediyeciliği birincilik ödülü alan Başkan Çerçi, 5 yıl boyunca hizmeti gerileten değil, üreten oldu. 50 bin metrekare taş, futbol sahası, arazi yolları, düğün salonu, fidan dağıtımı aklıma gelenler. Şimdi de pazaryerimizin temelini atıyoruz. Hayırlısı olsun. Başkanıma çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yunusemre Belediyesi'nin 5 yılda her mahalleye hizmeti Belediye Başkanı Çerçi sayesinde kazandırdığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ise şunları söyledi: "Biz Manisa'da yaşayan insanlar olarak söyleyebiliriz ki; Mehmet Çerçi'yle 5 sene dolu dolu geçti. Mehmet Çerçi'nin olduğu yerde yalan olmaz, hizmet olur. Bunların daha fazlaları da yolda."

Hizmetler devam edecek

Seyitli Mahallesi'ne Yunusemre Belediyesi tarafından 5 senelik süreçte pek çok hizmet yapıldığını ve devamının da geleceğini müjdeleyen Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Çerçi yaptığı konuşmada çalışmalarını anlattı. Başkan Çerçi konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Seyitli'ye güzel hizmetler yapıldı. Muhtarımız zaten gece gündüz arar. Gençlerimiz halı saha istiyor. Sağlık ocağı isteniyor. Kuran kursu isteniyor. Bu kadar iş yapıldı. Yine yapılacak. Pazaryerimizi de mahallemize kazandırıyoruz. Hizmetlerimizin devamı gelir. Hiç endişe duymayın. Mahallelerimiz arasında ayırım yapmıyoruz."

Yapılan konuşmaların ardından projenin temeli dualar eşliğinde atıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seyitli Pazaryerinin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na Katıldı
    20:18 Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na Katıldı

    Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, 36. Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı. Büyükelçi Ulusoy, Yeni Balkan Yayınevi tarafından Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) destekleriyle açılan standı ziyaret etti. Yayınevi temsilcilerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Ulusoy, Kuzey Makedonya Kültür Bakanlığı destekleriyle Yeni Balkan Yayınevi tarafından basılan ve fuar kapsamında tanıtımı gerçekleştirilen 'Umay Anadan Öyküler' ve 'Bir Hayalim Var' kitaplarının yazarları Burcu Aliyi ve Gülay Alçe ile sohbet etti.

  • Milli Eğitim Bakanlığı, görevde yükselme atama sonuçlarını duyurdu
    20:17 Milli Eğitim Bakanlığı, görevde yükselme atama sonuçlarını duyurdu

    Milli Eğitim Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan memur, sayman, şef ve il-ilçe milli eğitim müdürlükleri şube müdürü kadrolarına görevde yükselme yoluyla atamaların sonuçlarını Personel Genel Müdürlüğü'nün internet adresinde yayımladı.

  • Bursa'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1'i çocuk 5 yaralı
    20:17 Bursa'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1'i çocuk 5 yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı ve 1'i çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından yaralılar ambulanslarla İnegöl devlet hastanesine kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi
    20:17 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, 18-19 Nisan'da Pakistan'a resmi ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Pakistan Genelkurmay Başkanı, Kara Kuvvetleri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı, Deniz Kuvvetleri Komutanı ve Savunma Bakanı ile görüşmeler gerçekleştirildi.

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • CHP Sözcüsü Yücel:
    20:15 CHP Sözcüsü Yücel: "Anayasal Kurumları Yok Sayıp, Anayasa'yı İhlal Edenlerle CHP'nin Mutabık Olması Söz Konusu Dahi Değildir"

    CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un "Yeni Anayasa konusunda herkes mutabık" sözlerine ilişkin, "Anayasa’yı ihlal edenlerle bizim, toplumun yüzde 38’inin oyunu alarak birinci parti olan CHP'nin mutabık olması söz konusu dahi değildir." açıklamasını yaptı.


Advertisement