Şeyma Subaşı, Mohammed Al Saloussi ile evleneceğini açıkladı - Son Dakika
Magazin

Şeyma Subaşı, Mohammed Al Saloussi ile evleneceğini açıkladı

Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Salouissi ile aşk yaşayan ve hamile olduğu ileri sürülen Şeyma Subaşı, evleneceğini açıkladı. Düğün için misafir listesi yaparken paylaşım yapan Subaşı, "Çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı. Subaşı evlilik kararıyla Acun Ilıcalı'dan aldığı 125 bin TL'lik nafakayı da elinin tersiyle itmiş oldu.

10.05.2021 15:01  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şeyma Subaşı ile Mohammed Al Saloussi aşkı son sürat devam ediyor. Subaşı'nın Mohammed Al Saloussi ile Haziran'da Dubai'de evleneceği iddiası gündeme bomba gibi düşerken Subaşı, iddiaları doğrulayıp evleneceğinin müjdesini verdi.

DÜĞÜN İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Geçtiğimiz aylarda Buket Aydın'ın programına konuk olan Şeyma Subaşı, sevgilisini ailesiyle tanıştırdığını hatta iki aile arasında küçük bir isteme töreni olduğunu söylemişti. Açıklamasından haftalar sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Subaşı, "Düğün için ilk yapılacaklar listesi. Misafir listemizi yapıyoruz. Aman tanrım çok heyecanlıyım" diyerek yakında düğün yapacağının müjdesini verdi.

Şeyma Subaşı, Mohammed Al Saloussi ile evleneceğini açıkladı

"HAYAL DEĞİL, GERÇEK"

Her anını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan Şeyma Subaşı, son olarak sevgilisiyle dudak dudağa çektirdiği bir pozu paylaşarak "Hayır Şeyma hayal değil, gerçek. Seninle geçirdiğim her anın kıymetini biliyorum" yazmıştı.

Şeyma Subaşı, Mohammed Al Saloussi ile evleneceğini açıkladı

NAFAKADAN VAZGEÇTİ

15 ay evli kaldığı Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra kızı Melisa için aylık 125 bin TL nafaka alan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle nikah kıydığı an bu nafakayı bir daha alamayacak.

Şeyma Subaşı, Mohammed Al Saloussi ile evleneceğini açıkladı

Son Dakika Magazin Şeyma Subaşı, Mohammed Al Saloussi ile evleneceğini açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Cem: Şeyma bu kez hedefi 12 'den vurdu,bir enayi düşürmüş bakalım ondan ne kadar koparacak,ama unutmasin ki cekirge bir sıcrar iki sicrar te 3 cehenme gider 6 1 Yanıtla Garip: Ha ha ha ...güzel cvp 0 0
  • bos insan: allah askina boyle sonradan gorme kendini begenmis para gozleri atmayin napim bunun evlenecegini 3 2 Yanıtla
  • playboy: aşk mı..para mı..yalan mı... 5 0 Yanıtla
  • Beskazalii: Demedi demeyin o eleman bu isi yapmaz 3 0 Yanıtla
  • azrail: yakında gelecem bende de bi liste var. 2 0 Yanıtla
  • Ahmet: Acuna da davet yollar mı acaba ? 1 0 Yanıtla
  • PİLOT: Bizene yahu senden.. 1 0 Yanıtla
  • azrail: banene 0 0 Yanıtla
  • DEVRİM KARATINA: Kız şeyma bal mı var sende? 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement