Şeyma Subaşı'nın Fotoğrafındaki Çağatay Ulusoy Detayı Ortaya Çıktı! - Son Dakika
Güncel

Şeyma Subaşı'nın Fotoğrafındaki Çağatay Ulusoy Detayı Ortaya Çıktı!

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanacağı haberleri gündeme bomba gibi düşerken iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

26.11.2018 11:42  Güncelleme: 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medya patronu ve eşi 'nın boşanacağı iddiaları gündeme adeta bomba gibi düştü. Adını 'Gelinim Olur Musun?' programıyla duyuran eski gelin adayı Sinem Umaş, Twitter'da Subaşı'nın oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğunu öne süren bir twit attı ve yer yerinden oynadı. Bunun ardından ile Şeyma Subaşının dövme detayı sosyal medyada olay oldu.

BİR SÜREDİR KARA BULUTLAR VARDI

Büyük bir aşkla 9 senedir aşk yaşan, melisa adında kızları olan ve 1 senelik evliile Şeyma Subaşı'nın arasında bir süredir kara bulutlar dolaştığı ve çiftin sorunlarını çözemeyip bu nedenle ayrılık kararı aldığı iddiaları ortaya atıldı.

Şeyma Subaşı'nın Fotoğrafındaki Çağatay Ulusoy Detayı Ortaya Çıktı!

İLE AŞK MI YAŞIYOR?

"Gelinim Olur musun?" programı ile tanınan Sinem Umaş, Twitter'da Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un aşk yaşadığını iddia eden bir twit attı.

Şeyma Subaşı'nın Fotoğrafındaki Çağatay Ulusoy Detayı Ortaya Çıktı!

DÖVMESİNDEKİ CÜMLEYİ YAZDI!

Diğer yandan Subaşı'nın 3 Kasım'da Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına düştüğü not, Çağatay Ulusoy'un dövmesinde yazan cümleyle aynı olunca sosyal medyada büyük ses getirdi.

Şeyma Subaşı'nın Fotoğrafındaki Çağatay Ulusoy Detayı Ortaya Çıktı!

ACUN VE ŞEYMA NE ZAMAN EVLENDİ?

Fransa'nın sahil kasabası St.Tropez'deki nikahla 18 Eylül 2017 yılında evlenen ve Acun Ilıcalı'nın düğünü yaklaşık 250 kişinin davet edildiği bir törenle gerçekleşmişti.

Şeyma Subaşı\'nın Fotoğrafındaki Çağatay Ulusoy Detayı Ortaya Çıktı!

Son Dakika Güncel Şeyma Subaşı'nın Fotoğrafındaki Çağatay Ulusoy Detayı Ortaya Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kezban: Acuuunn,bende yarışmalarına katılmak istiyomm.yaşım 20. 6 2 Yanıtla hakikat: katıl kızım seni de yapar.yani ünlü 4 0
  • Pusula: Oy atmaya fevam edin siZzzz 1 4 Yanıtla
  • Sem: Acun Ilıcayı çooook seviyorum saygilarrrr 2 1 Yanıtla
  • Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı
    17:38 Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı

    Karabük'te Yeşil Mahalle'de oynayan 2 yaşındaki Ömer Ali A, dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan çocuk, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı
    17:33 Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.


Advertisement