Manchester United, Sunderland'e 2-1 Yenildi - Son Dakika
Spor

Manchester United, Sunderland'e 2-1 Yenildi

Manchester United, Sunderland\'e 2-1 Yenildi

İngiltere Lig Kupası'nda Manchester United, Sunderland'e 2-1 yenildi. Bu sonuçla Kırmızı Şeytanlar, 13 yıldır ilk defa 3 maç üst üste yenildi.

08.01.2014 00:15  Güncelleme: 01:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester United, Sunderland deplasmanında rakibine 2-1'lik skorla boyun eğerek Lig Kupası'nda final umutlarını rövanş maçına bıraktı. Manchester United bu yenilgiyle 13 yıldır ilk defa 3 maç üst üste yenilgi almış oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da net gol fırsatları üretmekte güçlük çekse de, 25. dakikada Manchester United Ryan Giggs'in direkten dönen topuyla gole çok yaklaştı.

GIGGS KENDİ KALESİNİ VURDU

45+2'de kullanılan serbest vuruşta arka direkte Brown'ın kale önüne indirdiği topa Bardsley ve Giggs birlikte hamle yaparlarken, son dokunuşu yapan isim Giggs topu kendi ağlarına gönderdi ve ilk 45 dakika Sunderland'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

VIDIC EŞİTLİĞİ SAĞLADI

İkinci yarıya ise Manchester United hızlı başladı. 52. dakikada Cleverley'nin ortasında kale önünde kafa vuruşunu yapan Nemanja Vidic düzgün bir kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı: 1-1.

BORINI MAÇIN SKORUNU BELİRLEDİ

63. dakikada Cleverley, ceza sahası içersinde Adam Johnson'ı düşürünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun başına geçen Fabio Borini, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-1.

Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve 90 dakika sonunda gülen taraf Sunderland oldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manchester United, Sunderland'e 2-1 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement