Sezon Başında 200 Milyon Euro İstediler" - Son Dakika
Spor

Sezon Başında 200 Milyon Euro İstediler"

Sezon Başında 200 Milyon Euro İstediler"

Atletico Madrid'in Diego Simeone, bir dönem İspanyol ekibinde forma giyen& ;Diego Costa& ;hakkında açıklamalarda bulundu.

25.12.2016 04:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletico Madrid'in Diego Simeone, bir dönem İspanyol ekibinde forma giyenDiego Costahakkında açıklamalarda bulundu.

Atletico Madrid'den eski öğrencisini transfer döneminde satın almak istediklerini ifade edenSimeone,"Geçen yaz Diego Costa'yı istedik. Ama Diego Costa'nın sözleşmesinde serbest kalma bedeli bulunmuyordu. Chelsea 200 milyon euro istedi ve satmak istemediklerini açıkladı" şeklinde konuştu.

"HER TÜRLÜ ÇABAYI GÖSTERDİM"

İspanyol golcüyü geri döndürmek için her türlü çabayı gösterdiklerini dile getirenSimeone,"Atletico'ya geri döndürmek için her türlü çabayı gösterdim. Diego Costa uygun değildi ve Sevilla'dan Kevin Gameiro'yu satın aldık. Hala büyük bir ilişkimiz var" ifadelerini kullandı.

Braga'dan Atletico Madrid'e 2007 yılında transfer olan Diego Costa, 2012'ye kadar kiralık olarak farklı kulüplerde oynamış ve Falcao'nun takımdan ayrılmasıyla Atletico Madrid'in değişmez oyuncularından biri olmuştu.

Atletico Madrid'ten 2014 yılında Chelsea'ye 38 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Costa, bu sezon 19 maçta 13 gol attı ve 5 asist yaptı.

Kaynak: Sporx

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Sezon Başında 200 Milyon Euro İstediler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement